mode

De welbekende onderbroeken frustraties

6.69Kviews

Onderbroeken frustraties, iedereen kent het wel. Die ene onderbroek is echt totaal niet lekker zit en je eigenlijk het liefst gelijk wil weggooien, maar toch wel weer draagt als het er op aan komt. Of de andere onderbroek die zo lekker zit dat je het eigenlijk elke dag wel wil dragen. Welke onderbroeken frustraties ervaar jij? Wij hebben de top 4 bekende frustraties op een rijtje gezet. Ken jij er nog meer? We zijn benieuwd. Laat een reactie achter.

 1. De onderbroek zakt af

Niets is zo erg als ondergoed dat af zakt. Een onderbroek hoort goed te zitten. Niet te strak, maar ook niet te los. Het moet niet zo zijn dat wanneer je door je knieën buigt, de onderbroek af zakt. Of dat wanneer je een broek aan hebt dat je onderbroek niet op zijn plek blijft zitten. Heel vervelend allemaal. Heren boxershorts horen stevig te zitten en absoluut niet af te zakken. Wij weten dat de onderbroeken van Muchachomalo er niet alleen goed uit zien, maar ook nog eens heerlijk zitten. 

 1. De onderbroek kruipt omhoog

Nog zo een vervelend probleem wanneer je boxershorts draagt en de pijpjes kruipen omhoog. FRUSTRATIESSS… Waarom kunnen de broekspijpen niet gewoon op zijn plek blijven zitten wanneer je een broek aan trekt. Dit heeft te maken met het soort stof wat er gebruikt wordt. Bij goedkope stof ga je al snel hebben dat de stof niet blijft zitten rondom je benen en dus omhoog kruipt. Heren ondergoed hoort gewoon goed te zitten en dus niet omhoog te kruipen. 

 1. De onderbroek zit te strak

Een te strakke ondergoed, ja dat bestaat ook. En dan hebben we het niet over een onderbroek die niet in jouw maat is. Nee, de boxershort die rondom de middel goed zit maar bij de benen niet. De boxershort die niet in de goede verhouding gemaakt is. Wat moet je daar toch mee aan? Een grotere maat kopen? Wij zeggen “sla dit onderbroeken merk maar gewoon over de volgende keer”. Want een onderbroek hoort gewoon in verhouding te zijn en dus absoluut niet te strak te zitten. 

 1. De onderbroek gaat snel kapot

Een kwalitatieve onderbroek hoort lang mee te gaan. Van één tot zeker drie jaar. Je hebt van die onderbroeken merken die na een paar maanden al vol met gaten zitten. Of dat de stiksels van de rand van de onderbroek loslaten. Nee, dit zijn niet het soort onderbroeken die je graag wil kopen. Want zo blijf je aan de gang met nieuw ondergoed kopen. 

Ondergoed is de basis van een outfit. Het hoort lekker en comfortabel te zitten. Niet te strak, te los of dat de pijpjes opkruipen. Met goed ondergoed voel je je automatisch ook goed. Dus heb maak jij dagelijks zulke frustraties mee? Dan is het tijd om over te stappen naar goed ondergoed bijvoorbeeld van Muchachomalo. 

1.749 Comments

 1. Thank you for sharing your expertise with the world through your blog. Asheville residents are grateful for your contributions.

 2. Your writing is like a gentle breeze, refreshing and uplifting. We’re big fans of your blog from Asheville!

 3. lisinopril 5 mg daily [url=https://lisinopril.top/#]buy zestoretic online[/url] online pharmacy lisinopril

 4. buying prescription drugs in mexico [url=http://mexicanpharm.online/#]buying prescription drugs in mexico online[/url] buying prescription drugs in mexico online

 5. Электронная регистрация в Росреестре – Сделки онлайн – Центр “Недвижимость и право”

  Электронная регистрация в Росреестре сделок с недвижимостью. Ускоренные сроки – 3-7 дней. Выписки из ЕГРН.

 6. reputable mexican pharmacies online [url=https://mexicanpharmacy.shop/#]Online Pharmacies in Mexico[/url] reputable mexican pharmacies online