tipsvrouwen

Het verschil tussen zonnebrandcrème voor gezicht en lichaam

Het verschil tussen zonnebrandcrème voor gezicht en lichaam
336views

Dat het belangrijk is om jezelf regelmatig in te smeren met zonnebrandcrème, is ondertussen bij veel mensen bekend. Zeker omdat de kracht van de zon door de schonere lucht die we hebben dan bijvoorbeeld 30 jaar geleden ook veel sterker is en de kans op schade aan de huid groter is geworden. Wat echter vaak vergeten wordt is dat je gezicht veel meer te maken heeft met de zon dan delen van je lichaam als je bijvoorbeeld in badkleding rondloopt. Om die reden is er ook een verschil in de manier waarop je met zonnebrandcrème moet omgaan. Bekijk hier de meest kwalitatieve zonnebrandcrème volgens een dermatoloog die juist geschikt is voor het gezicht.

Je lichaam

Je lichaam is in veel gevallen bedekt. Ook als je in het voorjaar of in de zomer met korte mouwen buiten loopt dan is het grootste gedeelte van je lichaam bedekt. Als je echter naar een zwembad gaat of naar het strand dan is de keuze voor badkleding snel gemaakt. Je stelt daarmee wel je lichaam dat normaal bedekt is bloot aan de schadelijke straling van de zon.

Een goede reden om ervoor te zorgen dat je gebruik maakt van een zonnebrandcrème met een sterke beschermende factor. In de meeste gevallen kan je dit prima opvangen met een factor 30 omdat je dan 30 keer zolang in de zon kan zitten dan je normaal zonder bescherming zou kunnen. Wel is het zaak om regelmatig te blijven smeren en hierbij is het advies van veel dermatologen om dit om de twee uur te doen.

Je gezicht

Voor je gezicht ligt de situatie rond de kracht van de zon wat ingewikkelder. Je gezicht is namelijk veel langer blootgesteld aan het zonlicht dan de rest van je lichaam. In ons land zijn we niet gewend om een bescherming zoals een grote zonnehoed te dragen die je gezicht op een andere manier beschermd dan alleen met zonnebrand. Daarom is het verstandig om voor je gezicht een andere zonnebrandcrème te gebruiken.

Hierbij hoef je niet direct aan een hogere factor te denken maar kan je bijvoorbeeld denken aan een crème die ook allerlei ingrediënten heeft die helpen om de schade van de zon te beperken en er op die manier zorg voor draagt dat je huid zich ook kan herstellen na een dag in de zon. Een goed voorbeeld hiervoor is bijvoorbeeld een zonnebrandcrème waarbij er antioxidanten zijn toegevoegd.

Huidverzorging

Naast de voordelen van een goede zonnebrandcrème die speciaal voor je gezicht is ontworpen kan je dus ook direct je huid verzorgen als je deze zonnebrand gebruikt. Daarbij is het gebruik van speciale voedingsstoffen voor de huid dus een goede aanrader. Maar je kunt op meerdere manieren je huid verzorgen en toch genieten van de zon. Bekijk deze website voor meer informatie over huidverzorging. Hiermee kan je zien wat je moet doen om een gezonde huid te krijgen of om deze huid gezond te houden.

14 Comments

 1. Wow, fantastic weblog format! How long have you ever been blogging for?
  you make blogging glance easy. The overall look of your website
  is wonderful, as neatly as the content! You can see similar here sklep online

 2. Thanks for your marvelous posting! I actually enjoyed reading it, you happen to
  be a great author.I will always bookmark your blog and
  will come back down the road. I want to encourage you to definitely continue your
  great job, have a nice afternoon! I saw similar here: Sklep internetowy

 3. Hello there! Do you know if they make any plugins to help with Search Engine Optimization? I’m trying to get
  my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good gains.
  If you know of any please share. Appreciate it! You can read similar text here: Ecommerce

 4. Good day! Do you know if they make any plugins to help with
  Search Engine Optimization? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but
  I’m not seeing very good results. If you know of any please
  share. Appreciate it! You can read similar article here:
  Scrapebox AA List

 5. Good day! Do you know if they make any plugins to help
  with Search Engine Optimization? I’m trying to get
  my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good
  gains. If you know of any please share. Appreciate it!

  You can read similar text here: GSA Verified List

 6. I always look forward to your new posts. You have a way of making even the most complex topics easy to understand. Excellent job!swiftnook

 7. Your passion for the subject matter is evident in every post you write. This was another outstanding article. Thank you for sharing!coinsslot

 8. I found your weblog web site on google and verify a few of your early posts. Continue to maintain up the very good operate. I just extra up your RSS feed to my MSN Information Reader. Searching for forward to reading more from you afterward!…

 9. The new droid bionic looks like it could be a serious game changer. the quad cores make it nearly untouchable by any other smart phone on todays market in temrs of sheer performance. great post tho admin i linked to it.

 10. This is the perfect blog for anyone who would like to find out about this topic. You realize a whole lot its almost hard to argue with you (not that I actually would want to…HaHa). You definitely put a fresh spin on a topic that’s been discussed for years. Great stuff, just excellent.

 11. Great blog you have got here.. It’s hard to find good quality writing like yours these days. I truly appreciate people like you! Take care!!

 12. Very good article. I will be going through some of these issues as well..

 13. Great information. Lucky me I found your blog by accident (stumbleupon). I’ve bookmarked it for later!

Leave a Response