tips

Hoe kun je het beste loafers dragen?

loafers
231views

Loafers moet je leren dragen en dat is een feit. Suède en leer zijn populaire materialen voor loafers. Loafers zoals die van Magnanni zijn meestal verkrijgbaar in een verscheidenheid aan donkere kleuren die bij verschillende outfits en stijlen passen. De loafers voor heren en de nette vrijetijdskleding zijn ontworpen om samen te gaan. Ze geven allebei een gevoel van elegantie en stijl. Houd er rekening mee dat smart casual kleding meer formeel is dan casual. Penny loafers zijn de meest veelzijdige loafers omdat ze bij bijna elke outfit passen. Je zou zelfs penny loafers kunnen combineren met een spijkerbroek.

Waar moet je op letten bij het dragen van loafers?

Draag loafers met een casual design als je ze bij een pak draagt. Zoek naar loafers met donkere kleuren, minimale accenten en hoogwaardige materialen. Een formeel pak met een donkere loafer gaat altijd goed. Goede kaki shorts en een mooi paar loafers zijn een geweldige zomerlook. Je bent klaar om in stijl te chillen met een fris shirt, zonnebril, een horloge en je classy loafers die overal goed bij passen. Houd het bij het kopen van loafers voor heren bij materialen als suède en kleuren als bruin en zwart. Zorg goed voor je suède loafers, zodat ze niet slijten.

Gaan loafers en sokken samen?

Er is discussie over de vraag of je loafers met sokken of loafers zonder sokken moet dragen. Er zijn geen hardcore regels voor mode, dus je kunt je loafers dragen zoals je wilt. Het dragen van loafers zonder sokken is zeer modieus en het dragen van loafers met sokken is nooit echt uit de mode geraakt. Het belangrijkste is dat je een loafer hebt die goed bij je past. Houd er rekening mee dat loafers vrij formeel schoeisel zijn. Zorg ervoor dat de patronen en kleuren van je loafers bij je kleding passen. Je kunt ook kiezen voor loafer-sokken, dit zijn sokken die bedoeld zijn voor loafers als je een klassieke stijl van het dragen van je loafers wilt. Het punt is dat loafers veelzijdig zijn en je kunt ze dragen met vrijetijdskleding en zelfs bij formele gelegenheden. Je moet je loafers beschouwen als een onderdeel van je algehele look. Dit kan je stijl letterlijk maken of breken. Het gaat nooit om het dragen van loafers met of zonder sokken, maar hoe je loafers goed bij je outfit passen. Je kunt nooit fout zitten met loafers, zolang je de juiste kiest.

Leave a Response