tipsvrouwen

Huidveroudering tegengaan met een jade roller

Huidveroudering tegengaan met een jade roller
283views

Iedereen krijgt te maken met huidveroudering, maar je kunt huidveroudering tegengaan met een jade roller. Of je nou lijntjes, diepe rimpels of kraaienpootjes krijgt; je bent niet de enige die met dit probleem kamt. Gelukkig kun je huidveroudering een beetje voorkomen met speciale crèmes en een jade roller. Maar een gezonde leefstijl is een van de belangrijkste dingen die je kunt doen om je huid soepel en jong te houden. Het proces van huidveroudering kan namelijk sneller gaan als je rookt, te weinig slaapt en ongezond eet doordat je bijvoorbeeld veel suiker consumeert. Om huidveroudering tegen te gaan kun je als eerste kijken naar welke van je gewoontes je aan kunt passen. Eet gezond en kies voor natuurlijke producten.

Behalve een gezonde leefstijl is ook een anti-aging crème zoals SPF erg belangrijk. SPF is een natuurlijke zonbeschermer. Wat je het beste kunt doen is dagelijks een dagcrème op te smeren met een SPF en smeer daar zonnebrand of spray overheen. Als je je huid 365 dagen per jaar beschermt tegen de zon dan wordt je huid minder snel oud. Dit komt doordat er altijd UV-straling aanwezig is in de lucht, of de zon nou schijnt of niet. Door zonnebrand te dragen wordt de straling tegengehouden door filters en op deze manier wordt je huid niet aangetast. Door SPF te gebruiken worden huid verjongende mineralen zoals elastine, hyaluronzuur en collageen niet aangetast. Een SPF is het belangrijkste onderdeel van je skincare en door het te dragen haal je het meeste uit anti-aging methodes.

Maak je huid goed schoon en kies de juiste crèmes

Als je een mooi tintje wilt in de zomer doe je er goed aan om niet uren in de zon te liggen bakken of door een zonnebank te gebruiken. Je huid veroudert dan namelijk een stuk sneller. Wanneer je veel tijd spendeert in de zon maakt je huid meer melanine aan, een stof die je huid tegen de zon beschermt. Maar als je dit vaker doet, krijg je meer last van zonneschade. Zonneschade heb je in verschillende soorten, denk bijvoorbeeld aan rimpels, pigmentvlekken, huidkanker of een grauwe huid. Als je je bleke huid een kleurtje wilt geven zonder deze te beschadigen, dan kun je beter kiezen voor een goede crème met een teint. Deze kun je voor zowel mannen als vrouwen gebruiken, en met elke huidskleur. Je krijgt er zelfs een mooie glow van!

Een andere manier om je huid sneller te laten verouderen is wanneer je huid geïrriteerd wordt. Dit wil je natuurlijk voorkomen. Je krijgt huidirritatie wanneer je je huid slecht of grof reinigt. Zorg er dus voor dat je voorzichtig met je huid bent en gebruik liever een natuurlijke reiniging zonder alcohol. Je doet er goed aan om je huid twee keer per dag schoon te maken, het liefst zo snel mogelijk als je er net voor gesport hebt of een muts, masker of helm gedragen hebt. Als je de juiste gezichtsreiniging gebruikt wordt je huid kalmer, wordt de vochtbalans verbetert, wordt de huidbarrière beter verzorgd en zorg je ervoor dat vitamine C, peptiden en antioxidanten hun werk beter kunnen doen in jouw huid. ’s Avonds was je je huid weer zodat je vuil, stof en andere stoffen uit de stad eraf kunt boenen.

De beste vitaminen tegen huidveroudering

Elke huid is anders en heeft daarom een specifieke verzorging nodig die bij de huid past. Er zijn echter wel een paar vitaminen die ervoor zorgen dat je huidveroudering tegengaat. De eerste is vitamine A, deze vitamine zorgt ervoor dat de huidvernieuwing sneller gaat en de afbraak van collageen wordt tegengegaan. Een andere vorm van vitamine A is retinol. Deze stof is erg sterk en zorgt daarom vaak voor heftige bijwerkingen. Je kunt ook retinol kopen in de vorm van retinyl palmitaat. Dit is een mildere retinol die minder bijwerkingen heeft maar wel bijdraagt aan het tegengaan van huidveroudering. Ook kun je een Messinian Spa huidcrème gebruiken.

Een andere vitamine die je helpt bij het herstellen van je huid is vitamine C. Deze vitamine houdt je huid soepel en jong. Vitamine C is wel een stof die snel bederft, dus kun je er beter voor zorgen dat je eentje koopt die stabiel is en lang bewaard kan worden. Denk bijvoorbeeld aan vitamine C booster van Macrovita, een jade roller met vitamine C, of het Youth Lab Restoring Vitamine C Serum. Beide boosters zitten vol met stoffen die huidverjonging stimuleren. Verder is vitamine E effectief in het tegengaan van huidveroudering omdat het ervoor zorgt dat vocht beter vastgehouden wordt. Je kunt extra vitamine E opdoen door een oogcrème aan te schaffen waar deze vitamine veelal in zit.

8 Comments

 1. Wow, wonderful weblog format! How long have you ever been blogging for?
  you made blogging look easy. The total glance of your website
  is great, let alone the content material! You can see similar here e-commerce

 2. Sweet blog! I found it while surfing around on Yahoo News.
  Do you have any tips on how to get listed in Yahoo News?
  I’ve been trying for a while but I never seem to get there!
  Appreciate it I saw similar here: Dobry sklep

 3. I loved as much as you will receive carried out right here.
  The sketch is attractive, your authored material stylish.

  nonetheless, you command get bought an edginess over that you
  wish be delivering the following. unwell unquestionably come further formerly again since exactly the same nearly a lot often inside case you shield this increase.
  I saw similar here: Sklep online

 4. Hey! Do you know if they make any plugins to help with Search Engine Optimization?
  I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good results.

  If you know of any please share. Thanks! You can read similar
  blog here: Sklep online

 5. Hi! Do you know if they make any plugins to help
  with SEO? I’m trying to get my website to rank for some
  targeted keywords but I’m not seeing very good gains.
  If you know of any please share. Appreciate it!
  I saw similar text here: Link Building

 6. Hey there! Do you know if they make any plugins to assist
  with SEO? I’m trying to get my website to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good
  gains. If you know of any please share. Thank you! I saw similar
  article here: Scrapebox List

 7. Wow, marvelous blog layout! How long have you ever been blogging for?
  you make blogging glance easy. The full glance of your website is excellent, let alone the content material!

  You can see similar here sklep online

Leave a Response