mode

Herenmode kleding trends

299views

We nemen aan dat lezers van deze blog heel goed op de hoogte zijn van de laatste horloge trends. Maar hoewel horloges een belangrijk accessoire zijn, is er nog meer. De outfit zelf natuurlijk moet men niet uit het oog verliezen. In dit artikel willen we wat herenmode ontwikkelingen uitlichten die je wellicht zullen interesseren.

Eerst een overhemd

Laten we beginnen met overhemden. Voor veel mannen is dit een alleskunner. Een overhemd kun je immers naar vrijwel alle gelegenheden aan, van casual tot zakelijk. Op overhemden vlak zien we een duidelijke trend en dat is dat meer kleurrijke en spannende motieven en prints gewenst zijn. De tijden van louter saaie effen blauwe en zwarte en witte overhemden lijken wel achter ons te liggen. De overhemden van Olymp zijn bijvoorbeeld te krijgen in leuke motieven en kleuren.

Wil je niet de saaie piet zijn op werk of wanneer je uit bent met vrienden, kies dan eens voor een overhemd of trui voor mannen met een leuke print of een alternatieve kleur. Wanneer je shopt naar overhemden zouden we ook willen aanbevelen om specifiek te kiezen voor strijkvrije overhemden. Dit zijn overhemden die je dus niet hoeft te strijken. Het mag wel, hoeft niet. Enfin, het is fijner om zelf te kunnen kiezen, want je hebt wel eens van die dagen dat je echt geen zin hebt om te strijken, en dan kun je dit dan ook gewoon laten. Strijkvrije overhemden zijn in Nederland hier verkrijgbaar.

Sokken kiezen

Dan de sokken. Qua herensokken zien we een sterke verschuiving ten opzichte van het model met de naam sneakersok. Sneakersokken voor mensen die hier nog nooit van gehoord hebben zijn sokken, die in principe niet zichtbaar zijn. Ze komen dus niet boven de schoenen of sneakers uit. Dit brengt enkele voordelen met zich mee. Allereerst hoef je je nooit meer zorgen te maken dat je een mode blunder begaat. Daarbij, sneakersokken, zien er beduidend vlotter uit wanneer je een korte broek draagt. Bij deze wat voorbeelden van sneakersokken om je een idee te geven.

5 Comments

 1. Wow, fantastic weblog layout! How lengthy have you been blogging for?
  you made running a blog glance easy. The total look of your website
  is wonderful, as smartly as the content! You can see similar here sklep internetowy

 2. Howdy! Do you know if they make any plugins to assist with Search Engine Optimization? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good success.
  If you know of any please share. Thank you! You can read similar article
  here: Sklep

 3. Hello there! Do you know if they make any plugins to help with Search Engine Optimization? I’m trying to get my blog to rank
  for some targeted keywords but I’m not seeing very good gains.
  If you know of any please share. Appreciate it! I saw similar article here: Scrapebox List

Leave a Response