tips

Voordelen van een stopcontact met USB

stopcontact
233views

Dagelijks gebruiken we enorm veel elektronische apparaten. Het is eigenlijk gek dat we niet goed beseffen hoe afhankelijk we zijn van elektriciteit en stopcontacten. Telefoons, laptops, powerbanks, etc. moeten elke dag weer worden opgeladen. Hiernaast zijn stopcontacten ook nog nodig om televisie te kijken en de koelkast koel te houden. Het is dan ook niet zo gek dat we op veel plekken in onze woning eigenlijk niet genoeg stopcontacten hebben. Veel mensen lossen dit op door een stekkerdoos te neer te leggen. Echter is dit niet de veiligste optie. Een trend die we ook zien zijn de stopcontacten met USB. Een stopcontact met USB lijkt voor sommige misschien een beetje overbodig, maar het heeft toch meer voordelen als je van tevoren zal denken.

Waarom is een stopcontact met USB handig?

We gebruiken steeds meer elektronische apparaten. Echter is de hoeveelheid stopcontacten in de meeste woningen niet gesteden. Veel apparaten die we gebruiken, waaronder telefoons en tabblets worden opgeladen via een USB aansluiting die aan een adapter vast zit. Waarom zou je de adapter er niet tussen uit halen? Wanneer je een oplader met USB poort hebt kan je jouw apparaten direct uit de muur opladen. Zo heb je in één stopcontact meerdere ruimtes. Vaak zijn er één of twee USB poorten waaraan je jouw apparaten kan opladen en ook nog een normaal stopcontact die je kan gebruiken voor bijvoorbeelde je computer of televisie. Het is dus een stuk compacter als het plaatsen van meerdere stocpontacten.

Sneller opladen

Veel mensen denken dat het minder snel is om direct uit de muur op te laden. Echter is dit niet het geval. Door direct vanuit de muur op te laden laad je namelijk je telefoon sneller op. Je hebt namelijk geen adapter er tussen zitten die voor tragere oplading zorgt. Het licht natuurlijk wel aan wat voor stopcontact je plaatst, maar de meeste zullen een stuk sneller zijn. Al wil je helemaal snel opladen moet je ervoor kiezen om een stopcontact met USB-C poort te plaatsen. Deze zijn namelijk nog een stuk sneller.

Zoek je ook nog een stopcontact met USB? Neem dan zeker een kijkje op https://nlshop.se.com/

5 Comments

 1. Wow, wonderful weblog layout! How long have you ever been running a blog
  for? you make running a blog look easy. The overall glance
  of your website is fantastic, as smartly as the content!
  You can see similar here sklep

 2. Hey there! Do you know if they make any plugins to help with SEO?
  I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very
  good success. If you know of any please share. Kudos! You can read similar art here:
  Sklep

 3. Hi! Do you know if they make any plugins to assist with
  Search Engine Optimization? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good results.

  If you know of any please share. Kudos! I saw similar art here:
  GSA Verified List

Leave a Response