tips

5 lingerietrends om je seksleven een boost te geven

5 lingerietrends om je seksleven een boost te geven
241views

Wanneer je langere tijd samen bent met je partner kan het gebeuren dat je seksleven in een routine valt. Dat is helemaal niet gek, aangezien dat gepaard gaat met veel andere dingen in het leven, maar kan wel vervelend zijn aangezien dat de spanning in je relatie kan doen laten verdwijnen. Gelukkig is het net zo makkelijk om deze spanning terug te krijgen in de slaapkamer! Daar zijn tal van manieren voor: zo kun je je partner verrassen met nieuwe lingerie van My Newside, of bijvoorbeeld een leuk speeltje voor in bed kopen. 

Experimenteer met elkaar!

Een van de makkelijkste manieren om de passie in je seksleven weer terug te vinden is door met elkaar te experimenteren. Op deze manier kun je achter leuke dingen komen waar jullie samen nog niet van op de hoogte waren: misschien vind je wel iets dat jullie beide ontzettend leuk vinden! Je kunt niet alleen experimenteren met elkaar, maar bijvoorbeeld ook met mooie lingerie of met seksspeeltjes. Er valt zoveel te ontdekken dat je hier jaren mee vooruit kunt. Hou hierbij natuurlijk wel rekening met elkaars wensen: niet alles hoeft en dat is ook helemaal prima. Maar iets nieuws proberen kan natuurlijk nooit kwaad! 

Overleg met elkaar 

Daarbij is het erg belangrijk dat jullie met elkaar blijven praten over jullie seksleven. Wanneer je dat niet doet, en bijvoorbeeld niet aangeeft dat je eigenlijk ontevreden bent, is een van de twee vaak teleurgesteld, terwijl dat eigenlijk helemaal niet nodig hoeft te zijn. Blijf dus met elkaar praten, niet alleen tijdens maar ook vooral voor en na. En wees eerlijk naar elkaar: als er iemand is met wie je je diepste verlangens zou moeten kunnen delen is het je partner wel. Er zal vast en zeker iets zijn dat jullie beide interessant lijkt, zeker gezien de hoeveelheid nieuwe dingen die je kan proberen! 

Leave a Response