algemeen

Dé iPhone voor de beauty queens

249views

Houd jij van beauty? Wij ook! En we weten ook maar al te goed dat alles duurder wordt. Dus ook make-up, sierraden en kleding. Om toch te kunnen blijven genieten van deze dingen hebben wij dit artikel artikel geschreven waardoor je tóch kan besparen. We hebben ook voor jou dé iPhones voor beauty queens onderzocht. In dit artikel vertellen we je welke dit is én waarom deze zo voordelig is.

Dit zijn de drie telefoons die interessant zijn voor jou!

Op dit moment is er een aantal iPhones die zeer interessant zijn voor de beauty queens. We lichten er een paar voor je toe. Zo heb je daar de iPhone 8 uit 2017. Deze is op dit moment zeer voordelig en in een mooie gouden of witte kleur verkrijgbaar. Het is daarnaast ook nog eens de meest voordelige. Daarnaast is het toestel lekker compact en ontgrendel je deze iPhone met je vingerafdruk. Vind je dit wat? Of heb je meer behoefte aan een iPhone met dezelfde eigenschappen, maar iets nieuwer en moderner? Dan zit je namelijk met de iPhone SE 2022 goed. Dit toestel lijkt aan de buitenkant exact hetzelfde als de iPhone 8, maar heeft een nieuwere chip en is dus een stukje sneller. We hebben echter nog één andere iPhone voor je in petto!

De iPhone die het anders doet

De iPhone die we nog niet genoemd hebben is de iPhone 11. Dit toestel heeft dezelfde kracht als de iPhone SE 2020, maar ziet er totaal anders uit. Dit toestel ontgrendel je namelijk niet met je vinger, maar met je gezicht. Daarnaast heb je veel meer scherm in handen, want het toestel is maar liefst 6,1 inch groot. Verder beschikt deze iPhone over maar liefst twee camera’s, dus voor de cameraliefhebbers is dit toestel ook een waar genot. En, last but nog least, deze iPhone is in zes vrolijke kleuren verkrijgbaar. Dus er is een iPhone 11 voor iedere beauty queen.

Welke iPhone moet je dan kiezen?

Allereerst is het belangrijk om je te vertellen dat je deze iPhones het meest voordelig refurbished aanschaft. Refurbished is het Engelse woord voor ‘gereviseerd’ en dat betekent dat iedere gebruikte iPhone van A tot Z wordt opgeknapt. Ze worden naar technische nieuwstaat teruggebracht en worden verdeeld onder drie uiterlijke gradaties. Deze drie uiterlijke gradaties zijn ‘zo goed als nieuw’, ‘licht gebruikt’ en ‘zichtbaar gebruikt’. Let er echter wel op dat je een refurbished iPhone koopt bij een partij die over het keurmerk Refurbished beschikt. Forza Refurbished is zo’n partij. Zo kan je de iPhone SE 2020 refurbished kopen op forza-refurbished.nl, maar je kan ook de  iPhone 11 refurbished kopen van Forza. Ben je echter op zoek naar de meest voordelige refurbished iPhone? Kies dan de iPhone 8 refurbished

Leave a Response