mode

Kies voor een iconische zonnebril

Kies voor een iconische zonnebril
229views

Laten we eerst stilstaan bij het belang van het dragen van een zonnebril. Oogartsen onderschrijven dat beschadiging aan het oog ontstaan door UV-straling van de zon die een zonnebril filtert waardoor de ogen beschermd worden. Uit onderzoek onder mensen die veel tijd in de zon hebben doorgebracht, blijkt dat zij gemiddeld tien jaar eerder staar krijgen. Wanneer draag je dan bijvoorbeeld een Ray-Ban zonnebril of een Oakley zonnebril? Dat doe je wanneer de straling van de zon zo sterk is dat je je huid in moet smeren om niet te verbranden. Denk dan aan een warme zomerdag, zon in de sneeuw, zon in de bergen of op het water waar het licht feller is.

Bij voorkeur kies je voor een Ray-Ban zonnebril of een Oakley zonnebril met grotere glazen en een montuur dat goed aansluit. Deze combinatie voorkomt dat licht langs de zijkanten, de boven- of onderkant in het oog schijnt. Voor kinderen is het dragen van een zonnebril nog belangrijker omdat hun pupil wijder open staat en de lens helderder is dan die van volwassenen. Werkt een zonnebril nu net even niet voor jouw peuter of kleuter? Bescherm jouw zoon of dochter dan met een hoedje met een rand.

Waarom kies je voor een Ray-Ban zonnebril?

Welk merk behoeft geen verdere uitleg? In de wereld is er op dit moment geen enkele zonnebril zo populair als de Ray-Ban zonnebril. Een klassiek merk dat zich kenmerkt door een eigen klasse sinds 1937. Deze zonnebril is passend voor ieder moment en het is hét accessoire dat glamorous en sportief tegelijk is. Iedere nieuwe collectie van de Ray-Ban zonnebril wordt gepresenteerd met een prachtig design, stijlvolle details en bijpassende kleuren. En dat terwijl de kwaliteit intact blijft.

Wist je dat sommige modellen van de Ray-Ban zonnebril ontworpen zijn door de doelgroep zelf? Bijvoorbeeld door een groep jongeren die dol zijn op sport en een actief sociaal leven onderhouden. De monturen die daar op aansluiten en voortkomen uit hun ontwerpen hebben de lichtheid van metaal en de veelzijdigheid van kunststof met verschillende lenzen gecombineerd. Zoals je van een Ray-ban zonnebril mag verwachten zijn deze allemaal beschikbaar in een enorm kleurenpalet: grijs, groen, bruin, roze, blauw en oranje. De visie is dat een Ray-Ban zonnebril op ieder gezicht draagbaar moet zijn en dat de inmenging van kleuren, materialen en vormen van hen die het draagt benadrukken.

Waarom kies je voor een Oakley zonnebril?

Innovatie, sportiviteit en comfort? Ja hoor, dan kies je voor een Oakley zonnebril. Op dit moment is de Oakley zonnebril een van het hardst groeiende merk sportbrillen. Waarom? Omdat een Oakley zonnebril hoogwaardige brillen technologie samenbrengt met een comfortabele pasvorm. Het lichtgewicht ontwerp, geschikt voor alle gezichtstypes, levert uitstekend zicht en comfort voor tijdens het sporten. Een Oakley zonnebril is licht en biedt helderheid en bescherming.

Het is niet voor niks dat de Oakley zonnebril schittert tijdens grote sportevents als de Tour de France. Inmiddels is het merk Oakley niet meer weg te denken uit de sportwereld. Een fanaat? Een serieuze sporter? Een professional? Die kiest voor een Oakley zonnebril. Oakley heeft een reputatie opgebouwd die vertelt dat het bedrijf de kwaliteit van brillen en lenzen hun prioriteit maakt. Zij zijn niet voor niets marktleider op dit gebied. Oakley past diverse glastechnieken toe waardoor de Oakley zonnebril een vaste, terugkerende klantenkring heeft opgebouwd.

Leave a Response