lifestyletips

Wat kan ik vragen voor kerst? 4x de leukste kerstcadeautips

Wat kan ik vragen voor kerst 4x de leukste kerstcadeautips
272views

De decembermaand is weer van start gegaan. De gezelligste tijd van het jaar. Reikhalzend kijken we uit naar extra vrije tijd met de familie. Gezelligheid, lekker eten en in veel gevallen ook mooie cadeaus. Maar zodra dierbaren vragen wat je graag zou willen hebben, sla je toch weer helemaal dicht. Plotseling heb je geen enkel idee meer. Herkenbaar? Laten we daar dan maar eens snel verandering in brengen. Hier zijn de vier leukste kerstcadeautips van dit moment. Zo weet je voortaan altijd wat te vragen!

1.      Nieuwe sieraden

Diamonds are a girl’s best friend. Een oude hit van Marilyn Monroe en nog altijd even waar. Welke vrouw is er nou niet dol op sieraden? Ze zijn waarschijnlijk op één hand te tellen. Zoek je dan ook naar een leuk kerstcadeau voor vrouwen? Dan zijn sieraden altijd een goede optie. Niet alleen leuk om te geven, maar natuurlijk ook om te krijgen.

Sieraden zijn uitermate geschikt om op je verlanglijstje te zetten. Ze zijn ook nog eens in heel veel verschillende prijscategorieën verkrijgbaar. Hierdoor past een nieuw sieraad eigenlijk binnen elk budget. Wist je dat tijdens de feestdagen vaak ook leuke kortingen worden gegeven? Maak hier dankbaar gebruik van.

Vraag je sieraden? Wees dan zo duidelijk mogelijk in jouw verlanglijstje. Sieraden zijn immers erg persoonlijk en zo voorkom je dat je iets krijgt wat je toch niet gaat dragen.

2.      Een dagje weg

Geef je weinig om tastbare cadeaus en wil je veel liever nieuwe, dierbare herinneringen op doen? Vraag dan om een dagje weg met jouw dierbaren. Mensen die je eigenlijk te weinig ziet of waar je te weinig iets leuks mee doet. Hoe leuk is het dan om samen een uitje te organiseren? Dat kan werkelijk van alles zijn. Van lekker shoppen tot uit eten, een bioscoopje of gewoon een spelletjesavond thuis. Dit zijn misschien wel de meest kostbare cadeaus die je kunt krijgen.

3.      Warme pantoffels

Vanwege de huidige energieprijzen staat de verwarming in de meeste gezinnen erg laag. Hierdoor is extra warmte in de vorm van een loungepak of warme pantoffels natuurlijk nooit weg. Een goed cadeau om te vragen. Fijn dat deze in alle prijscategorieën verkrijgbaar zijn en het levert jou uiteindelijk ook nog eens een fikse besparing op de energierekening op.

Wist je dat je het met alleen pantoffels al een stuk minder koud hebt? De meeste warmte verdwijnt via de voeten het lichaam. Als je voeten warm zijn, zal je lichaam dat ook zijn.

4.      Smoothiemaker

Is het jouw goede voornemen dit jaar (opnieuw) om gezonder te gaan leven? Om meer groente en fruit te gaan eten en iets beter voor je lichaam te zorgen? Denk dan eens aan een smoothiemaker om je in dit proces te ondersteunen. Smoothies zijn de perfecte manier om je lichaam van de nodige voedingsstoffen te voorzien. Het is leuk om te maken en lekker om te drinken. Een fijn kerstcadeau dus.

1 Comment

  1. Wow, awesome blog layout! How lengthy have you ever been blogging
    for? you make running a blog glance easy. The entire glance of your web site is fantastic,
    as neatly as the content! You can see similar here dobry sklep

Leave a Response