lifestylemodetipsvrouwen

Origineel kerstcadeau voor haar? 5 inspirerende tips & ideeën!

Origineel kerstcadeau voor haar
2.07Kviews


Dit jaar zullen de kerstdagen net wat anders zijn dan normaal. Waar we normaal altijd enorm veel familieleden en vrienden uitnodigen, zal het dit jaar relatief sober zijn. Dit hoeft echter niet te betekenen dat de kerstsfeer ook ver te zoeken zal zijn. Juist door net wat extra aandacht aan elkaar te besteden en elkaar eens goed te verwennen, zorg je ervoor dat het dit jaar het een onvergetelijke kerst zal worden. Dat hebben we allemaal hard nodig én verdiend.

Ben jij nog op zoek naar een geweldig cadeau voor haar? Maar vind je het werkelijk ieder jaar lastiger worden? Geen paniek, want dan ben je zeker niet de enige. We proberen ieder jaar zo hard ons best te doen om een origineel kerstcadeau uit te zoeken, dat we daardoor de lat voor onszelf ook steeds hoger leggen. Hoog tijd voor wat nieuwe originele ideeën en cadeautips dus!

1.    Een gepersonaliseerd cadeau

Het is niet altijd even gemakkelijk om origineel te blijven. Na enkele jaren kom je toch al gauw uit op een simpel parfummetje of een doosje met bonbons. Om dit patroon te doorbreken is het belangrijk om naar een cadeau te kijken die hoog scoort op uniciteit. Dan bedoelen we natuurlijk gepersonaliseerde cadeaus. Hierbij kan je aan heel veel verschillende dingen denken.

Denk bijvoorbeeld eens aan een kussen voor op de bank met een persoonlijke quote of een mooi fotoboek met de mooiste momenten van het afgelopen jaar. Er zijn verschillende manieren waarop je een relatief simpel cadeau een stuk specialer kunt maken. Heb je slechts een klein budget dit jaar? Dan kun je er ook nog altijd voor kiezen om zelf iets te maken. Een cadeau hoeft niet veel te kosten, zolang deze maar uit een goed hart komt. Dan valt de boodschap altijd goed.

2.    Een fijn dagje weg

Het is tegenwoordig steeds lastiger om samen iets te plannen. Zeker nu tijdens de coronatijd. Toch is er nog meer mogelijk dan je denkt. Bovendien zijn de vooruitzichten hoopvol dat we het komende jaar veel meer versoepelingen krijgen en wellicht zelfs weer terug gaan naar het oude normaal. Je kunt er daarom ook voor kiezen om haar een cadeaubon te geven voor iets wat zij graag doet, maar wat nu wellicht nog niet mogelijk is. Denk bijvoorbeeld aan een restaurantbon. Zodra de horeca weer de deuren mag openen, zijn jullie als eerste aan de beurt!

Bekijk tevens ook wat er nu wél al kan. Zo is het bijvoorbeeld nog steeds mogelijk om lekker naar de sauna te gaan of om zelfs een attractiepark of dierentuin te bezoeken. Denk in mogelijkheden. Tijd samen past precies binnen de kerstgedachte!

3.    Een compleet nieuwe outfit


Klaagt ze altijd dat ze niets leuks te dragen heeft? Of stelt ze altijd iedereen boven zich en koopt ze nooit iets nieuws voor zichzelf? Hoe leuk is het dan om haar een compleet nieuwe outfit te geven onder de kerstboom? Stel een prachtige outfit inclusief geweldige accessoires samen op My Jewellery, pak het mooi in en je cadeau zal gegarandeerd een groot succes zijn.

My Jewellery begon ooit als webshop voor prachtige sieraden, maar is uiteindelijk uitgegroeid tot één van de meest succesvolle webshops in fashion & sieraden. Hier vind je altijd de laatste trends tegen de scherpste prijzen. Zo ben je in staat om binnen no-time een complete outfit samen te stellen. Bovendien kan je altijd terecht voor stylingadvies om haar hét perfecte cadeau te kunnen geven.

1 Comment

Leave a Response