lifestyletipsvrouwen

Zo zorg je ervoor dat je er tiptop uitziet met kerst!

Zo zorg je ervoor dat je er tiptop uitziet met kerst
492views

Nu je misschien veel thuis zit door de coronacrisis, is het soms al een heel evenement als je je joggingpak inruilt voor een jurkje en je jezelf opdoft. Kerst geeft je ook reden om extra aandacht aan je uiterlijk te besteden. Het hoeft natuurlijk niet, maar zie het als even de aandacht aan jezelf geven. Dat vergeet je misschien soms of doe je niet, omdat je toch nergens heen hoeft deze tijd. Hieronder staan wat simpele tips, zodat je er fresh uitziet deze kerst.

Sieraden

Een kerstboom zonder ballen in huis, is geen bal aan. Dit geldt ook voor de glinsterende touch aan je outfit, je sieraden. Je hoeft niet full Toppers te gaan, maar een paar chique oorbellen, geven je gezicht wat extra flair. Je ziet tegenwoordig veel mensen die hun oren helemaal vol hebben hangen. Er zijn namelijk zoveel meer plekken dan alleen je oorlel, waarin je een sieraad kunt hangen, zoals in je tragus.

Nooit van een traguspiercing gehoord? Kijk dan hier voor meer informatie over dit soort piercing. Wil je graag meer inspiratie of een kerstcadeau (voor jezelf) shoppen? Neem dan eens een kijkje bij My Unique Style.

Kleding

Kleding bedekt in de winter vaak het grootste deel van je lichaam. Daarom is dit een belangrijk onderdeel van je voorkomen. Tegenwoordig zijn er zoveel leuke outfits te verzinnen voor kerst: een jumpsuit, jurkje, nette pantalon, glitterlegging of chique blouse… Er is vast wel iets dat bij je stijl past.

Deze winter zie je ook veel kerstige kleuren, zoals oranje-rood, maar ook bordeauxrood. Ook zijn neutrale kleuren in, zoals gebroken wit, beige, khaki en parelmoer. Je zou bijvoorbeeld voor een glimmende blouse kunnen gaan in één van deze neutrale tinten. Nog een kleur die je vaak ziet rond de kerst is groen. Dit jaar is fel groen ook helemaal in en zul je dus veel in de winkels zien liggen.

Haar

Je haar kan veel veranderen aan je uiterlijk. Als je haar pluizig is, kan dit soms best onverzorgd overkomen. Wat basisverzorging voor je haar is een arganolie en haarlak. Dit kan al wat pluizigheid voorkomen. Een krul- of stijltang door je haar halen kan je kapsel ook op laten leven of in de juiste richting laten zitten. Tip: een warrige kruin zie je vaak zelf niet, maar het is een quick fix als je deze ook even stijlt. Het is handig als een huisgenoot hiermee kan helpen.

Leave a Response