algemeentips

4 x tips om geld te besparen op je interieur!

4 x tips om geld te besparen op je interieur!
277views

Je huis stijlvol inrichten kan duur zijn, maar dat hoeft natuurlijk niet! Er zijn genoeg manieren om geld te besparen en toch een mooi, stijlvol huis te hebben.

Het enige wat je moet doen is goede research doen naar de winkels met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor goedkope vloerbedekking van Kwantum. Die zijn betaalbaar en toch stijlvol. Zo makkelijk kan het dus zijn! Hieronder lees je 4 tips over hoe je geld kunt besparen op je interieur. Blijf lezen voor meer informatie.

Word creatief met verf

Een van de makkelijkste en meest betaalbare manieren om je ruimte te veranderen is met een vers laagje verf. Verf is relatief goedkoop en als je geluk hebt vaak in de aanbieding bij je plaatselijke bouwmarkt. Als je je echt ambitieus voelt, kun je zelfs proberen een muurschildering of een accentmuur te schilderen. Dit is een geweldige manier om wat persoonlijkheid aan de ruimte toe te voegen zonder veel geld uit te hoeven geven.

Tweedehands winkelen

Meubels en inrichting kunnen erg duur zijn, vooral als je helemaal opnieuw begint. Een geweldige manier om geld te besparen is tweedehands winkelen. Je kunt geweldige meubels en decoraties vinden bij kringloopwinkels, uitverkoop en zelfs op online marktplaatsen of lokale Facebookgroepen. Zorg er wel voor dat je de tijd neemt om alles schoon te maken en te desinfecteren voordat je het in huis haalt!

Do it yourself

Als je handig of ambachtelijk bent, is het zelf maken van een deel van je inrichting een geweldige manier om geld te besparen. Er zijn online genoeg handleidingen te vinden voor eenvoudige (en goedkope!) doe-het-zelf projecten die wat flair aan je ruimte toevoegen. Bovendien is het altijd leuk om te kunnen zeggen “Dat heb ik zelf gemaakt!” als iemand je interieur complimenteert.

Gebruik wat je al hebt

Soms kun je het beste geld besparen door te gebruiken wat je al hebt. Kijk eens goed rond in je huis. Misschien vind je iets wat je kunt hergebruiken of op een nieuwe manier kunt gebruiken. Zo kun je van een oud dressoir een tv-meubel maken of van een ongebruikt hoekje een gezellig leeshoekje maken. Gebruik gewoon je fantasie!

Er zijn veel verschillende manieren om geld te besparen op de inrichting van je interieur zonder dat dit ten koste gaat van stijl of comfort. Door creatief te zijn met verf, tweedehands te kopen, zelf wat projecten te doen en opnieuw te gebruiken wat je al hebt, kun je je interieur gemakkelijk opknappen zonder een fortuin uit te geven. Veel succes!

2 Comments

 1. Wow, fantastic blog structure! How long have you ever been blogging for?
  you make blogging look easy. The total glance of your website
  is great, as smartly as the content! You can see similar here sklep internetowy

 2. Wow, marvelous blog format! How lengthy have you been running a blog for?
  you made running a blog look easy. The whole glance of
  your web site is great, let alone the content material! You can see
  similar here e-commerce

Leave a Response