algemeentips

Licht in de beautykamer; hier moet je op letten

Licht in de beautykamer; hier moet je op letten
5.79Kviews

Je kinderdroom komt uit en je hebt eindelijk een kamer over in huis die je kunt wijden aan kleding en beauty. Je hebt natuurlijk al een beautystation neergezet met bureau en stoel en daarnaast een opberglade voor al je beautyspullen en make-up. Kortom, de set-up is compleet, toch? Niet helemaal waar, want je hebt uiterst goede verlichting nodig in deze kamer. Zeker als je vroeg opstaat in de ochtend, want de kans dat het dan al licht genoeg is om alles goed te zien is heel klein. Of als je in de avond naar een feestje gaat en je je make-up nog moet bijwerken. Hier moet je op letten als je verlichting voor in de beautykamer aanschaft.

Duurzaam of niet?

Als eerste willen we het graag over duurzaamheid hebben. Nu de energieprijzen enorm hoog zijn, wil je er natuurlijk voor zorgen dat je energiezuinige verlichting aanschaft. Je kunt halogeenlampen kopen, maar je kunt ook voor ledverlichting gaan. Niet elk type verlichting is even zuinig, ook al zijn ze in de aanschafprijs nog zo goedkoop. Lees je eens goed in bij alle varianten van lichtbronnen, want wie weet kan het je op de lange termijn een hoop geld besparen.

Plek van de verlichting

Vervolgens is het heel belangrijk dat je let op de locatie van de verlichting. Als jij een mooie plafondlamp hebt die fel genoeg is, dan kun je denken dat dit voldoende is. Echter, als jij met je rug hier naartoe zit, zie je jouw gezicht alsnog niet door de enorme schaduwen. Zorg dus dat er licht op je gezicht schijnt, het liefst zo fel mogelijk. Zo kun je niets over het hoofd zien en weet je zeker dat je alles netjes aan kunt brengen. Daarnaast kan het voordelig zijn om verlichting uit twee hoeken in te stellen, zodat beide delen van je gezicht goed verlicht zijn.

Warm of koud licht?

Tot slot zal je moeten kijken naar wat voor type licht je aanschaft. Je wilt niet al te warm licht hebben, want dan kloppen de kleuren helemaal niet als je in natuurlijk daglicht verschijnt. Te koel licht is ook niet handig, want dan lijk je een stuk bleker en stap je straks als oempa loempa de deur uit. Kijk of je verlichting kunt vinden wat zo dicht mogelijk bij natuurlijk daglicht in de buurt komt. Zo ben je ervan verzekerd dat je de juiste kleuren hebt gekozen en dat je niet voor gek loopt op dat gezellige feestje.

1.543 Comments

 1. mexico pharmacy [url=http://mexicanpharmacy.win/#]online mexican pharmacy[/url] mexican pharmaceuticals online mexicanpharmacy.win

 2. discount online canadian pharmacy [url=http://canadadrugs.pro/#]online pharmacies reviews[/url] online pharmacy without a prescription

 3. canadian pharmacy 24h com [url=https://canadianpharmlk.shop/#]My Canadian pharmacy[/url] canadian pharmacy review canadianpharm.store

 4. canadian pharmacy 365 [url=https://canadianpharmlk.shop/#]canadian pharmacy meds[/url] canadian drug canadianpharm.store

 5. Wow, fantastic blog structure! How lengthy have you been running a blog for?
  you make running a blog glance easy. The overall glance of your web site is excellent, let
  alone the content material! You can see similar
  here e-commerce

 6. Helpful information. Fortunate me I found your web site by chance, and I am stunned why this accident did not came about in advance!
  I bookmarked it. I saw similar here: Sklep online

 7. Hey! Do you know if they make any plugins to help with SEO?
  I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good
  results. If you know of any please share.
  Kudos! You can read similar article here: Najlepszy sklep

 8. Howdy! Do you know if they make any plugins to assist with Search Engine Optimization?
  I’m trying to get my website to rank for some targeted
  keywords but I’m not seeing very good success. If you know of any please share.
  Cheers! I saw similar art here: Scrapebox AA List