mode

De toegankelijkheid van de sneakers

138views

Schoenen zijn erg bepalend voor een outfit. Je ziet ook dat de stijlen de laatste jaren steeds verder verandert zijn. Waar vrouwen eerder altijd naar kantoor gingen op een paar hakken die onder hun mooi pak of jurkje stonden, kiezen zij steeds vaker voor sneakers. Het is tenslotte een feit dat sneakers een stuk aangenamer lopen dan een paar hakken en dat je hier kilometers op af zou kunnen leggen zonder blaren te krijgen. Er zijn zoveel soorten sneakers dat er voor iedere outfit wel een geschikt paar te vinden is en dat zorgt ervoor dat vrouwen kasten vol hebben staan gevuld met schoenen van bijvoorbeeld lastradashoes.nl

Heel veel opties in sneakers

Sneakers zijn er natuurlijk in alle soorten, maten en kleuren en dat maakt deze schoenen ook zo ontzettend veelzijdig. Je kunt daarnaast kiezen voor hoge sneakers en voor lage sneakers die je outfit een hele andere uitstraling kunnen geven en die beide voor een hele andere look zouden kunnen zorgen. Daarom kun je natuurlijk niet alleen maar genoegen nemen met een lage sneaker, maar is een hoge sneaker ook onmisbaar in je kast wanneer je toch eens lekker af wilt wisselen. Daarnaast moet je natuurlijk verschillende kleuren hebben om bij iedere outfit een ruime keuze te hebben om de outfit af te kunnen maken met een fijn paar schoenen. 

De uitstraling van sneakers

Sneakers worden steeds vaker gecombineerd bijvoorbeeld onder een jurkje waar ze de outfit wat stoerder mee maken, maar ook onder zakelijke kleding die het wat meer casual maken en de overeenkomst die sneakers in iedere outfit brengen is een stukje toegankelijkheid dat het uitstraalt. Zo kun je als advocaat bijvoorbeeld dichtbij de cliënten komen door sneakers te dragen tijdens een afspraak, dit straalt minder macht uit en is in sommige gevallen beter. Zo zeggen schoenen vaak meer dan dat je in eerste instantie soms zou verwachten en dat is goed om over na te denken. 

Leave a Response