tips

Kapstokhaken gebruiken voor verschillende doeleinden

116views

Bij kapstokhaken denk je in eerste instantie waarschijnlijk aan het gebruik voor jassen en tassen. In de hal van je woning hang je de kapstok op en jij en je huisgenoten hangen jassen daaraan op. Een kapstokhaakje heeft op deze manier natuurlijk een zeer goede functie. Het zorgt voor een opgeruimde hal en je kunt je jas gemakkelijk ophangen. Een kapstokhaakje heeft echter nog meer functies, je kunt ze voor nog veel meer doeleinden gebruiken.


Kapstokhaken in de badkamer of keuken


De theedoek in de keuken of de handdoek in de badkamer, gebruik een kapstokhaakje om deze netjes op te hangen! Je kunt het handdoekje gemakkelijk pakken, gebruiken en weer terughangen. Het ziet er netjes uit en het voorkomt rondslingerende handdoeken en theedoeken. Kapstokhaken zijn er in verschillende soorten. Je kunt kapstokhaken gebruiken die passen bij het doel waar jij deze voor wilt gebruiken. In de badkamer zullen het misschien om kleine basic haakjes gaan terwijl een kapstok in de kinderkamer er misschien wel veel uitgebreider en vrolijker uit mag zien.


Kapstokken in de slaapkamer of kleedkamer


In veel woningen staat de kledingkast in de slaapkamer. De slaapkamer is op deze manier dus ook direct de kleedkamer. Steeds meer mensen hebben echter ook een speciale kledingkamer in huis, een ruimte met een paar kasten en opbergmeubelen om kleding, accessoires en sieraden in te bewaren. Ook make-up wordt vaak in zo’n kamer opgeborgen. Zo’n kamer wordt vaak een inloopkast genoemd. Of je nou je slaapkamer of je inloopkast gebruikt voor het opbergen van je kleding, accessoires, make-up en sieraden, het gebruik van kapstokjes is een goede toevoeging. Je kunt hier kleding, maar ook decoratie en accessoires aan ophangen. Soms heeft een bepaald item niet echt een standaard plek in je huis maar wil je het wel netjes opbergen. Kapstokhaken zijn daarvoor een goede oplossing. Bij Kinder-kapstok.com vind je kapstokhaakjes voor de badkamer, hal, keuken, kinderkamer of slaapkamer.

Leave a Response