make-upmodetipsvrouwen

7x onmisbare make up kwasten voor een egale teint

7x onmisbare make up kwasten voor een egale teint
816views

Beautylovers weten waarschijnlijk alles van kwasten, maar wanneer de collectie beautyproducten bij jou wat minder groot is heb je waarschijnlijk geen idee welke make-up kwast je wanneer moet gebruiken. De laatste jaren is de keuze aan make-up borstels enorm gegroeid en maken woorden als blending, shading en contouring het nog lastiger om soms keuzes te maken. Om je wat duidelijkheid te geven: dit zijn 4 onmisbare make-upkwasten voor een egale teint.

Poederkwast

Het fixeren van je foundation doe je meestal met poeder, en daarvoor is het handig om een poederkwast in je make-uptas te hebben. Over het algemeen geldt hoe dikker de kwast, hoe sneller je klaar bent. Kies daarom het liefst voor een grote make-upkwast, maar als jij het prettiger vindt om met een klein formaat te werken zijn deze ook ruimschoots verkrijgbaar.

Beautyblender

Officieel is het geen kwast, maar een beautyblender is wel essentieel om je make-up producten mee aan te brengen. Een beautyblender is multifunctioneel: je kan hem gebruiken voor foundation, maar ook voor concealer. Het voordeel van een blender tegenover een foundationkwast is dat de blender veel beter in kleine hoekjes komt. Zo breng je ook moeiteloos je foundation aan bij je neusvleugels.

Blush kwast

Om je wangen meer te accentueren kan je een blush gebruiken en die breng je aan met een, hoe kan het ook anders, bluskwast. Door de ronde vormen en flexibiliteit breng je moeiteloos blush aan en hoef je nooit bang te zijn dat het teveel wordt. Doe je je blus aanbrengen met een andere kwast, dan heb je grote kans op appelwangetjes.

Contourpenseel

Je gezicht net wat slanker laten lijken en je vrouwelijke gezichtsvormen benadrukken, het klinkt misschien alsof dat alleen weggelegd is voor make up professionals, maar ook jij kan het. Het enige wat je nodig hebt zijn de juiste kwasten. Een schuine of puntige kwast zorgt dat je mooie contouren maakt. Je kan contouren onder je jukbeenderen, haarlijn en slapen om wat slanker te lijken of je kan delen van je gezicht highligten om daar de nadruk op te leggen

14 Comments

  1. The KEY distinction is whether the head movements TRIGGER vertigo suggestive of episode vestibular syndrome, or EXACERBATE vertigo in a patient w continuous ongoing vertiginous symptoms suggestive of acute vestibular syndrome buying generic propecia online The detailed association results are summarized in Table 4

Leave a Response