make-upmodetipsvrouwen

Heb jij The Royal Box al?

the royal box
935views

The Royal Box van Lookfantastic is een van de nieuwste limited edition beautyboxen van het Britse internationaal opererende bedrijf. De maandelijkse beautyboxen van Lookfantastic zijn een regelrechte hit en veel vrouwen hebben al een lidmaatschap. Zo’n 1 a 2 keer per jaar lanceert het bedrijf een limited edition box met een bepaald thema die je apart kan bestellen. Zo is er nu in 2020 The Royal Box.

Wat is The Royal Box?

Je begrijpt dat dit een eenmalige met tijdelijke oplage beautybox is van Lookfantastic. De perfecte manier om je make-up routine te versnellen. Dit keer met het thema ‘Royal’ oftewel geïnspireerd door koningsdag dat dit jaar niet doorging in verband met de Covid-19 pandemie.

The Royal Box was in de eerste instantie een tijdelijke box die je zo rond Koningsdag kon bestellen op de website van Lookfantastic. Maar omdat Koningsdag compleet in het water gevallen is. Heeft het bedrijf besloten om de box langer beschikbaar te houden.

Wat zit er in?

Wil je tot in detail weten wat er in deze beautybox zit? Kijk dan hier voor alles wat je wil weten over The Royal Box. Het komt erop neer dat er 6 fullsize producten in zitten met een gezamenlijke waarde van € 230,- maar je nu eenmalig in deze gelimiteerde box voor € 65,- kunt bestellen.  

6 verzorgingsproducten van premium merken zoals: Foreo, Doctor’s Formula, ESPA, Christophe Robin, Rodial en thisworks. Allemaal bekende en kwalitatieve merken binnen de beauty sector. De items variëren van een gezichtsreiniger, douchegel tot aan rustgevende slaap spray. 

Deze 6 items zijn verpakt in een verbluffende mooi gestijlde luxe goudkleurige box en wordt naar je opgestuurd zodra je hem besteld.

Dit is wat dat betreft een buitenkansje om deze producten zo laag geprijsd aan te schaffen.

Wat is een beautybox?

Let op: The Royal Box is dus geen maandelijkse beautybox, maar een limited edition. Wil je elke maand een soortgelijke box met 5 tot 6 fullsize items ontvangen voor een sterk gereduceerde prijs? Kijk dan eens naar het Lookfantastic beautybox abonnement waarmee je elke maand met een nader thema weer een mooi box thuis bezorgd krijgt. 

Leuk als cadeau voor jezelf of een vriendin. En een hele leuke manier om op de hoogte te blijven van nieuwe producten van premium merken. Elke maand is het wat dat betreft weer een verrassing om te zien wat er in zit en als een cadeau om uit te pakken. 

Naast de box van Lookfantastic zijn er nog enkele andere beautybox lidmaatschappen zoals de Inonebox (voorheen DutBle), Goodiebox en Styletone die je wellicht een keer zou willen proberen.

9 Comments

  1. Wow, amazing weblog layout! How lengthy have you ever been running a blog for?
    you make blogging glance easy. The entire glance of
    your web site is great, as neatly as the content material!

    You can see similar here najlepszy sklep

Leave a Response