tips

Haarimplantaten: de beste voordelen

haarimplantaten
773views

Op een bepaalde leeftijd wordt je haar dunner. Je kunt dan kaal worden. Bij sommige mensen gaat dit heel geleidelijk, maar het kan ook heel snel gaan. Er kunnen diverse redenen zijn waarom het haar dunner wordt of minder groeit. Mogelijke oorzaken kunnen zijn: ziekte, leeftijd, medicijngebruik of leefstijl. Kaal worden is niet prettig en sommige mensen kunnen dit moeilijk accepteren. Haartransplantatie kan dit probleem verhelpen. Je laat dan haarimplantaten op de dunnere of kale plekken plaatsen. Naast haartransplantatie zijn er nog meer mogelijkheden om weer een mooie haardos te krijgen. Toch; hebben haarimplantaten veel voordelen. Lees verder en ontdek de beste voordelen van haarimplantaten.

Volle haardos

De meest gebruikte techniek voor haarimplantatie is de manier waarbij een minuscule holle naald de haarzakjes uit de hoofdhuid haald. Deze zogenoemde haarimplantaten worden daarna weer geïmplanteerd op de plaats waar het haar dunner is of kaalheid is ontstaan. Dit gebeurt zonder verdere incisies. Groot voordeel hieraan is dat de chirurg controle heeft over de diepte, richting en hoek van de haarimplantaten. Haarimplantaten zijn dus niets anders dan het verplaatsen van haarzakjes. Dit zorgt ervoor dat de haren goed in de huid hechten. Groot voordeel hieraan is dat het je eigen haar is en je lichaam herkent dit. Ze groeien weer op de desbetreffende plek en dit zorgt voor een volle haardos.

Je ontwikkelt zelfvertrouwen

Veel mensen die kaal worden voelen zich onzeker. Door haar implantaten te plaatsen neemt de kaalheid af. Hierdoor ontwikkel je zelfvertrouwen en zit je weer lekker in je vel. Je durft de straat weer op en weer in de spiegel te kijken.

Permanent resultaat

Haarimplantaten worden zeer nauwkeurig en zorgvuldig geplaatst. De behandeling gaat vrij snel en doet geen pijn. Doordat de behandeling met haarimplantaten zo effectief is ontwikkel je een permanent resultaat. Je haar zal weer groeien en je ontwikkeld een mooie bos haar. Geen gedoe meer met allerlei middelen die toch geen effect hebben of maar tijdelijk zijn. Een permanent resultaat is veel prettiger en bespaard veel geld.

Kies voor haarimplantaten van https://www.Visushaarkliniek.nl

Leave a Response