tips

Bestel je verzorgingsproducten bij de online supermarkt

shampoo
781views

Wanneer jij je boodschappen online gaat bestellen kun je natuurlijk kiezen uit heel veel winkels. Zowel speciaalzaken als de landelijke supermarkten zoals Albert Heijn, Jumbo, COOP, PLUS en Deen. Via internet kun je heel eenvoudig zoeken naar goede supermarkt aanbiedingen in allerlei categorieën. Zo kun je bijvoorbeeld zoeken naar shampoo aanbiedingen bij o.a. Albert Heijn. Hieronder hebben we nog een aantal productcategorieën voor je verzameld die je tegen kunt komen in de online supermarkten.

Scrubs

De Scrubs van Scrub & Rub worden met de handgemaakt en bestaan uit natuurlijke grondstoffen zoals: zout uit de dode zee, pure granaat suiker, natuurlijke cacaoboter en olie van de hoogste kwaliteit. Elke scrub heeft een bijbehorende body butter. Een enorme variatie aan geuren, kleuren en samenstellingen. Enkele voorbeelden zijn; White Mist, Dewberry, Lavender Blush, Aloë Vera en nog vele andere. Speciaal voor mannen hebben ze een frisse Men Only scrub.


Body Butters

Voor een optimale hydratatie van uw huid raden wij u aan om na het scrubben de Body Butter van Scrub & Rub te gebruiken. De Body Butters zijn handgemaakt van pure cacaoboter. Dit heeft een vochtregulerende en verzorgende werking. Onze Body Butter won de `Secret Shopper Award` in Europa voor zijn uitstekende constante kwaliteit, eindigend boven diverse top bedrijven in dezelfde branche! Elke Body Butter van Scrub & Rub heeft een bijbehorende Scrub. Een enorme variatie aan geuren, kleuren en samenstellingen. Enkele voorbeelden zijn; White Mist, Dewberry, Lavender Blush, Aloë Vera en nog vele andere. 


Oliën

De natuurlijke huid en massage oliën van Beauty & Care zijn ontwikkeld voor verschillende huidtypes. Deze oliën hebben niet alleen een ontspannende werking maar ook een voedende werking. U kiest de olie die het beste aansluit bij uw huidtype. Natuurlijke olijfolie is de basis van de Astarti handgemaakte olijfolie zeep. Het mengen van de essentiële verzorgende kenmerken van de olijfolie met een selectie aan natuurlijke ingrediënten, extracten en essentiële oliën maakt deze zeep. Astarti organic soap is dierproefvrij en is gecertificeerd door ICEA (Italian Certification & Inspection Organization of Organic Products).


Voetverzorging

De producten speciaal voor de voetverzorging van Scrub and Rub zijn handgemaakt, verzorgend en verrijkt met essentiële oliën. Geen last meer van droge, pijnlijke voeten. Eerst de voeten lekker scrubben, afspoelen en daarna insmeren met de frisse butter. Werkt uitstekend tegen zweetvoeten en eelt.
Bron: boodschappenexpert & aanbiedingensite boodschappenkorting.nl

7 Comments

Leave a Response