tipsvrouwen

Het creëren van een next-level ervaring

Het creëren van een next-level ervaring
433views

Het creëren van een next-level ervaring dat probeert Christine le Duc te bereiken met de nieuwste collectie en generatie seksspeeltjes en vibrators. Deze speeltjes zijn speciaal voor vrouwen gemaakt en in een eigen productlijn ontwikkeld.

Lust waardig met gegarandeerd plezier, onze seksspeeltjes zijn is gezworen om wat pit in je seksleven te brengen. Onze collectie seksspeeltjes voor vrouwen omvat alles wat nodig is voor uw avond plezier. Ontdek waar het allemaal om draait met onze hand-held stimulators, vibrator-seksspeeltjes en heb plezier met onze speelse stimulators.

Hoewel alle seksspeeltjes voor lange afstandsrelaties als gewone seksspeeltjes kunnen worden gebruikt, kunnen niet alle standaard seksspeeltjes op lange afstand worden gebruikt. Speelgoed dat speciaal is gemaakt voor langeafstandsrelaties, zijn meestal vibrators die worden bediend via wifi, wat betekent dat de andere persoon zijn ritme en intensiteit kan regelen vanuit een andere kamer – of de geavanceerdste versies kunnen zelfs vanuit de andere kant van Nederland bedient worden. Veel mensen die zich opgesloten voelen (vanwege de pandemie of anderszins) “missen echt die connectie en de intimiteit die ze zouden hebben als ze met een partner zijn”, zeggen vele seks coaches en relatiebemiddelaars. Of het nu via app-gestuurde seks speelgoed wordt gebruikt via FaceTime, tijdens een telefoongesprek of zelfs in dezelfde kamer, “de technologie staat aan jouw kant”, verzekeren deze bemiddelaars en relatiecoaches. 

De vibrators en andere sekstoys zijn gemaakt om de menselijke connectie te verbeteren tussen partners. Je kunt iemand de volledige controle op afstand aanbieden met leuke sex toys van Christine le Duc. Om je te helpen het beste speeltje voor jou en je partner te vinden, hoe ver ook uit elkaar, hebben we drie verschillende soorten vibrators op een rij gezet. Om je te helpen bij de keuze voor een vibrator, zullen wij uitleggen welke soorten er zijn. Alle verschillende soorten kun je uiteraard kopen in de webshop van Christine le Duc of in één van onze winkels.

G-spot vibrator

Geniet van hemelse sensaties met deze soepele satisfyer of slanke G-spot-vibrator die super makkelijk te gebruiken is en is ontworpen om je te helpen de ongrijpbare G-spot te raken. Met drie snelheden en zeven patronen heeft deze vibe alles wat je nodig hebt om je dat WOW-gevoel te geven. Plaats de G-spot vibrator schuin, met de ronde kop naar voren gericht om de G-spot te masseren. De makkelijk te gebruiken aan en uit knop vind je aan de onderkant van de Vibrator. We raden aan om het speeltje te bedekken met veel glijmiddel op waterbasis voor maximale tevredenheid.

Clitoris vibrator

De clitoris is voor veel vrouwen dé plek om een ongekend orgasme te ervaren. Onze clitoris vibrators zorgen voor een seksueel genot en een clitoraal hoogtepunt. Voor veel vrouwen is het enkel mogelijk om een orgasme te krijgen door stimulatie van de clitoris. Met een clitorale vibrator is dit hoogtepunt nog intenser. Dit speeltje is uitsluitend bedoeld voor de externe stimulatie. De vibrators zijn verkrijgbaar in verschillende vibratie standen, van zacht naar extra sterk.

Leave a Response