lifestyletips

4 festival outfits voor dit seizoen!

festival outfits
306views

Wanneer het lekkere weer voor de deur staat, willen we het liefst de hele tijd buiten zijn en leuke dingen doen met onze vrienden. Tijd om een festival te pakken! Trek je leukste festival outfit uit de kast en je bent de hele dag buiten aan het feesten tot in de late uurtjes. Maar wat zijn nou de ideale festival outfits voor dit seizoen? Wij hebben 4 hippe festival outfits voor je op een rijtje gezet!

  1. Flared broek met print

Een kledingstuk dat dit jaar helemaal in is, is de flared broek met print. Kies bijvoorbeeld voor een broek met bloemetjes-, panter-, stippen- of ruitjesprint en je zal zeker opvallen! Combineer deze met een crop top in een basic kleur of met een haltertop voor een retro effect. Daarnaast accentueert een flared broek je rondingen erg goed waardoor het iedereen mooi staat! Draag er grote laarzen onder voor een stoer effect of kies voor mooie sandalen of slippers voor een hippie-achtige uitstraling.

  • Maxi jurk

De maxi jurk is altijd goede keuze voor op een festival en kan op veel verschillende manieren worden gedragen. Combineer bijvoorbeeld een maxi jurk met bloemenprint met een leuk hoedje en sandalen voor een boho, hippie-achtige stijl. Wanneer je houdt van een wat sportievere uitstraling kan je er chunky sneakers onder dragen en combineren met een sportief heuptasje. Hier past een maxi jurk in één kleur dan weer beter bij. Ben je op zoek naar een stoere uitstraling? Doe dan hoge leren laarzen aan onder de jurk en draag bij koud weer een leren jasje.

  • Blazer en bandeau

Voor een chique maar toch stoere uitstraling draag je een bandeau topje met daarover een mooie blazer. Dit kan je combineren met een rokje, bijvoorbeeld in dezelfde kleur als de blazer, of met een lange wijde spijkerbroek voor een meer skater-achtige uitstraling. Dit is ook ideaal voor de iets koudere festivaldagen, of voor ’s avonds; overdag draag je alleen de bandeautop en in de frisse uurtjes doe je hier je blazer overheen.

  • Sjaal topje

Tegenwoordig zie je ook steeds meer mensen een sjaal als topje gebruiken. Wikkel deze om je bovenlichaam voor een retro uitstraling. Deze kan je combineren met bijvoorbeeld een wijde spijkerbroek met een paar sneakers of een strakke jeans met high waist en daaronder leren laarsjes. Zo krijg je met hetzelfde topje toch hele andere stijlen!

Leave a Response