algemeen

Dit zijn de beste kinderwagens op dit moment!

290views

Wil je stylish en comfortabel gaan wandelen of shoppen met je kleintje? De easywalker Harvey 2 is dan perfect voor jou als ouder. Deze easywalker kinderwagen staat bekend om zijn rijcomfort, gebruiksgemak en mooie look. Je kan met deze kinderwagen gemakkelijk een rondje door de stad maken of een dagje door de bos lopen. De Harvey² maakt wandelen op elk terrein makkelijk en is de perfecte wagen voor ouders die graag gaan wandelen. De Harvey² kan op allerlei manieren worden gebruikt en kan gebruikt worden voor kinderen vanaf hun geboorte tot hun 4e levensjaar. Deze kinderwagen is superlicht en compact.

Voordelen bugaboo kinderwagen:

Bugaboo is een fabrikant van Nederlandse oorsprong die bekend staat om duurzaamheid. Een wagen van bugaboo bestaat uit vervangbare onderdelen en is gemaakt van wasbare stoffen. Het heeft ook anti-lekbanden. Alle bugaboo kinderwagens hebben een hoog en ergonomisch comfort. Comfort voor het kindje en voor de ouders. De wagens zijn behoorlijk makkelijk in en uit te klappen. Hierdoor ben je niet een tijdje bezig met het in en uitklappen en kan dit snel gedaan worden. Er zijn veel testen gedaan, de kinderwagens zijn erg veilig. Bugaboo onderscheidt zich van andere merken door hun goede samenwerkingen met ontwerpers, bekende merken uit de wereld van mode. De modellen van Bugaboo zijn bedoeld voor ouders die stijl net zoveel waarderen als vorm en functionaliteit.

Voordelen ouder:

Waar je ook heen wilt gaan, de bugaboo kinderwagen zorgt voor een comfortabele wandeling. De kinderwagen gaan gemakkelijk over hobbelige paadjes en kunnen door drukke straten rollen.

Voordelen kind:

Als ouder kun je makkelijk duwen terwijl je kindje rustig een dutje doet. De kinderwagens van bugaboo zijn voorzien van anti lekbanden en geavanceerde vering waardoor het comfortabel is om op iedere pad te duwen.

Voordelen gezin:

Je kindje zal genieten van beste comfort in de zachte en veilige wieg als in de ergonomisch ontworpen stoel totdat hij of zij opgroeit tot een peuter.

Daarnaast kun je moeiteloos duwen met de kinderwagens van bugaboo. Door de speciale vering in de wielen en scharnier zijn de kinderwagens van bugaboo gemakkelijk te sturen.

Welke modellen kinderwagens heeft bugaboo?

1.       Bugaboo Cameleon 3 plus

Deze kinderwagen is praktisch, comfortabel en eenvoudig in gebruik.

2.       Bugaboo Fox 2

Dit is de meest comfortabele kinderwagen. Het heeft de beste balans tussen comfort en veiligheid.

3.       Donkey 3 Mono

Deze kinderwagen is voorzien van een extra bagagemand aan de zijkant, om twee keer zoveel spullen mee te nemen. Deze wagen kun je in 3 klikken uitbreiden naar een duo wagen.

4.       Bugaboo Ant

Deze kinderwagen is super klein in te klappen en kun je extra comfortabel maken voor je newborn baby met de cocon.

5.       Bugaboo Bee

Deze kinderwagen is met één hand inklapbaar en heeft een consistent design.

6.       Bugaboo Lynx

Deze kinderwagen heeft veel ruimte. Hierin kan je veel boodschappen kwijt.

De nieuwste kinderwagen voor elke dag! De Lynx.

Deze kinderwagen kan omschreven worden als de multi terreinwagen onder de kinderwagens. Het is mooi en is voorzien van alles wat een modern gezin kan wensen. Deze kinderwagen is erg gemakkelijk. Je kunt er door de nauwe, drukke straten in de stad mee lopen of door de natuur meerijden. Deze kinderwagen kan het allemaal. Het kan gemakkelijk ingeklappen worden, heeft een grote bagagemand en is licht van gewicht. Je kunt uit 3 verschillende soorten kiezen: zwart frame/zwarte bekleding, zwart frame/grijs melange bekleding, aluminium frame/grijs melange bekleding. De keuze ligt bij wat jezelf mooi vindt. Elke bugaboo kinderwagen is super comfortabel en gemakkelijk.

Leave a Response