vrouwen

Zo zie jij er op je mooist uit op je bruiloft

211views

Op je eigen bruiloft wil je natuurlijk het stralende middelpunt zijn. Er wordt vooral gelet op hoe de bruid eruit ziet. Voor de meesten is dat een ultieme meisjesdroom. Eenmaal mag je een prachtige a-lijn trouwjurk aantrekken. Je voelt je dan even als een prinses. Naast dat de jurk heel belangrijk is op je trouwdag, geldt dat natuurlijk ook voor je haar en make-up. Hoe zie je er nou op je best uit op je trouwdag?

Haren

Om te weten hoe je haar het mooist zit op je trouwdag, is het handig om te weten wat je wil. Wil je het los, wil je het vast? Heb je een sluier of diadeem in? Of draag je een hoedje? Als je dat weet, kan je je haar daarop afstemmen. Wil je zeker weten dat je haar perfect zit? Maak dan voor die tijd een afspraak bij de kapper. Een kapper is natuurlijk ervaren en weet wat mooi staat. Daarnaast is een kapper veel handiger met haar dan dat jij dat bij jezelf bent. Wel wordt aangeraden om een paar dagen voor de bruiloft een proefkapsel te maken. Zo kan je experimenteren met verschillende stijlen en heb je die stress niet meer op de trouwdag zelf. Daarnaast kan het kapsel dat jij in gedachten hebt, onmogelijk zijn bij jouw haar of toch niet helemaal het effect geven waar je op gehoopt had. 

Make-up

Voor make-up geldt eigenlijk hetzelfde als voor je haar: houd een paar dagen van tevoren even een oefen dag. Op die dag kan je allerlei verschillende kleuren en stijlen proberen om te kijken welke kleuren jou het mooist zullen staan. Zo voorkom je wederom de stress op de trouwdag zelf omdat de make-up niet zit zoals je wil. Als je zelf handig bent met make-up, kan je het natuurlijk zelf doen. Wanneer je van jezelf weet dat je daar niet goed in bent, is het misschien verstandig om het door je moeder, zus of een visagist te laten doen.

Leave a Response