lifestylemodetips

Tijd voor een nieuw kapsel? Laat je inspireren door deze modetrends!

Tijd voor een nieuw kapsel Laat je inspireren door deze modetrends!
304views

De herfstdagen zijn begonnen en het weer slaat direct om. De blaadjes vallen van de bomen, gedurende dag wordt het steeds regenachtiger en je zomerkleding kun je verruilen voor warmere truien en dikkere broeken. De herfstmode is echter niet alleen maar afgestemd op het weer, maar gaat ook gepaard met allerlei nieuwe herfstkleuren en andere modellen voor broeken en truien. Wie op de hoogte blijft van de laatste modetrends zal dan ook ieder jaar haar kledingkast opnieuw moeten vullen met allerlei nieuwe items, al is dat niet erg duurzaam én rendabel. Het is dan ook een aanrader om eens op een tweedehands website of in een vintage winkel te gaan shoppen, zodat jij alsnog mee kan komen met de laatste mode! Vind jij een nieuwe garderobe onnodig, maar wil je er toch hip uitzien? Breng dan een bezoekje aan de kapper Delft.

Wat zijn de herfstcoupes van dit jaar?

Wordt het weer hoogtijd om een bezoekje te brengen aan de kapper, maar heb jij geen idee wat jij dit keer met je lokken wil? Laat je dan inspireren door de herfstkapsels van 2021! De hairdresser Delft zal namelijk ongetwijfeld uit de voeten kunnen komen met de ideeën die jij meebrengt naar de kapsalon voor jouw nieuwe coupe. Dit jaar zijn vooral pony’s hot and happening, waarbij je je haar ook nog eens natuurlijk mag laten vallen. Dat betekent dus dat jij niet langer in de weer hoeft te zijn met krul- of stijltangen om je lokken anders te laten vallen dan gebruikelijk. Als dat geen tijd scheelt in de ochtend? Naast de (scheve) pony ben jij ook helemaal bij, als jij je haar laat knippen in een lange bob of je lokken met een middenscheiding langs je gezicht laat modelleren. 

Treed jij dit najaar in de voetsporen van de ware modellen of doe jij liever wat jij altijd gewend bent? Laat het weten in de reacties!

Leave a Response