modetips

Shoppen voor gevorderden: zo sprokkel jij jouw lentegarderobe bij elkaar!

Shoppen voor gevorderden zo sprokkel jij jouw lentegarderobe bij elkaar
6.24Kviews

Je zou het misschien nog niet zeggen als je naar buiten kijkt, maar de lente staat echt alweer bijna voor de deur. Genieten van hogere temperaturen, langere zonovergoten dagen en het echte buitenleven. We kunnen niet wachten. Nog een groot voordeel van de lente? Dat dit ons uiteraard weer een goed excuus geeft om te shoppen. Een nieuw seizoen is immers genoeg reden om je garderobe weer eens flink op de schop te gooien.

Toch is dat ieder jaar ook weer een flinke uitdaging. Voor welke merkjes kies je? Ga je verder met je garderobe van vorig jaar? Of schaf je een geheel nieuwe garderobe aan? En waar let je dan op? In dit artikel shoptips voor gevorderden. Zo sprokkel jij jouw lentegarderobe binnen mum van tijd bij elkaar!

Houd de sale-aankopen goed in de gaten

Voordat we beginnen met het shoppen voor nieuwe voorjaarskleding, is het verstandig om eerst eens de sale-aankopen goed in de gaten. Nu is immers de tijd dat de meeste shops grote kortingen bieden op de huidige wintercollectie. Naast dat je hierbij eventueel dus al wat vooruit kunt kopen voor volgende winter, zitten hier ook regelmatig dingen tussen die ook heel goed gedragen kunnen worden in het prille voorjaar. Zo kan het bijvoorbeeld geen kwaad om een extra Giacomo jas voor een zacht prijsje aan te schaffen. Een fijne overgangsjas. Ideaal voor de frissere ochtenden. Want vergis je niet, zelfs als de temperatuur overdag stijgt, kan het in de ochtenden nog steenkoud zijn. Dan komt een kwalitatieve jas wel van pas.

Ontdek jouw eigen stijl

Het nieuwe voorjaar brengt natuurlijk ook altijd weer geheel nieuwe modetrends met zich mee. Er zijn vrouwen die deze trends op de voet volgen, maar natuurlijk blijft het wel belangrijk om tevens dicht bij jezelf te blijven en jouw eigen stijl te (her)ontdekken. Belangrijke modetrends deze lente zijn bijvoorbeeld de wat gewaagdere opties, zoals de minirok, hotpants en naveltruitjes. Ook trenchcoats zijn favoriet. Bedenk echter goed wat jíj graag draagt en hoe je jouw stijl zou omschrijven. Het is belangrijk dat jij je lekker voelt in hetgeen wat je draagt. Dat straal je dan immers ook uit.

Kies vervolgens voor een (web)winkel waar ze meer gericht zijn op jouw eigen stijl. Merkjes met een geheel eigen visie en DNA. Dit zien we bijvoorbeeld bij de kleding van Jane Lushka. Een echte trendsetter word je!

Capsule garderobe

Ben jij iemand die werkelijk ieder seizoen een geheel nieuwe garderobe aanschaft? Dan kost dit ieder jaar flink wat geld. Natuurlijk is het leuk om te shoppen, maar het is niet nodig om zoveel kleding in huis te hebben. Bovendien willen steeds meer vrouwen aandacht schenken aan het milieu. In dat geval is het beter om de kledingkast te minimaliseren. Bijvoorbeeld door te investeren in een capsule garderobe. Hierbij heb je een minimale hoeveelheid kledingstukken die allemaal met elkaar te combineren zijn. Vaak basics die opgeleukt worden met accessoires. Je kunt er ook voor kiezen om ieder seizoen één mode-item te kopen en deze met de basics te combineren. Zo ziet je garderobe er weer als nieuw uit en hoef je verder weinig te kopen. Dat merk je in je portemonnee. 

1.686 Comments

  1. safe online pharmacies in canada [url=http://canadianpharm.store/#]Pharmacies in Canada that ship to the US[/url] canadian drugstore online canadianpharm.store

  2. buying prescription drugs in mexico [url=http://mexicanpharm24.shop/#]reputable mexican pharmacies online[/url] medicine in mexico pharmacies mexicanpharm.shop

  3. top 10 pharmacies in india [url=http://indianpharm24.com/#]Best Indian pharmacy[/url] п»їlegitimate online pharmacies india indianpharm.store

  4. mexican drugstore online [url=http://mexicanpharm24.shop/#]order online from a Mexican pharmacy[/url] mexican pharmaceuticals online mexicanpharm.shop

  5. best online pharmacies in mexico [url=https://mexicanpharm24.com/#]Mexico pharmacy online[/url] medication from mexico pharmacy mexicanpharm.shop