mode

Tips om schoenen met je kleding te combineren

242views

Het combineren van de juiste schoenen onder bepaalde kleding kan erg lastig zijn, zeker als je niet zoveel gevoel voor stijl hebt. We helpen je graag op weg door hieronder tips te geven om schoenen met je kleding te combineren.

Broek

Bij een spijkerbroek past vrijwel elke schoen, van een speelse sneaker tot een laars of pump. Bij lichte broeken is het erg tof om een kleurrijke schoen te dragen om zo de nadruk extra op de schoen te leggen. bij donkere broeken is het dragen van lichte schoenen leuk om zo een goed contrast te creëren. bij PS Poelman schoenen zijn genoeg schoenen verkrijgbaar die eenvoudig te combineren zijn onder een spijkerbroek. 

Schoenen onder een rok

Onder een kort rokje passen juist lange laarzen of wil je je benen graag langer laten lijken? Dan is een enkellaarsje ook een goed idee. Bij een langere rok, kun je beter gebruik maken van lagere sneakers of laarsjes en bij een chiquere outfit, kun je kiezen voor een pump.

Sokken 

Ook hier geldt weer dat contrast heel belangrijk is. draag jij een drukke outfit met drukke schoenen, kies dan voor een meer neutrale sok. Heb je een nettere, casual outfit aan, dan kan een sok juist een opvallende eyecatcher vormen onder jouw outfit. 

Kleur 

Kleuren matchen is altijd een goed idee. Heb jij een rode jurk? Dan passen hier rode pumps perfect onder. Kies schoenen altijd in een donkerdere tint dan het kledingstuk als het dezelfde kleur is. kleuren matchen kan dus altijd, maar onder een casual outfit kun je vrijwel elke kleur combineren. Ga je voor een chique uitstraling, ga dan voor een eenvoudige schoen eronder. Wil je wat meer shine and swing in je outfit brengen? Kies dan voor gekleurde schoenen om de outfit wat speelser te maken. Bij Shoetime Online zijn vele gekleurde schoenen te krijgen. Van laarzen, tot pumps en sneakers. 

Patronen

Een outfit met patronen betekent dat ook een schoen met patronen erg chaotisch en druk zal ogen. Kies er dan ook voor om een effen schoen te dragen als de outfit patronen bevat. Andersom geldt dit precies hetzelfde. Bij drukke outfits passen altijd neutrale schoenen in de kleuren wit of zwart of een effen, pastelkleur.

Leave a Response