lifestyle

Hoe krijg je een strak lijf?

256views

Wanneer je echt wil stralen, is gewoon slank zijn niet voldoende. Met een strak lijf zijn alle blikken gegarandeerd op jou gericht! Maar hoe raak je aan zo’n strakke body? En dit liefst nog zonder jezelf volledig uit te hongeren of de wijntjes te moeten laten staan… Met de volgende tips verander jij jezelf in no-time van couch potato in sexy lady!

Geef krachttraining een kans

Krachttraining is meer dan gewoon fitness. Krachttraining is echt een soort lifestyle. Het is de bedoeling dat je je spieren traint waardoor je steeds strakker wordt. Door elke work-out net iets zwaarder te trainen, blijft je spiermassa toenemen. Door aan krachttraining te doen, kan je kiezen welk deel van je lichaam je wil verstevigen. Ga je voor ronde J-LO-billen of een strak wasbordje op je buik? Kies zelf de oefeningen die jouw lijf een echte boost geven.

Train je spieren voor een meer vrouwelijke look

Bij krachttraining denk je misschien al snel aan bodybuilders die weinig vrouwelijk zijn. Krachttraining voor vrouwen geeft je vrouwelijke vormen echter een echte boost! Je taille komt veel meer tot zijn recht en je billen worden ronder. Je armen zien er slanker en strakker uit en je conditie gaat er zienderogen op vooruit! Door je spieren te trainen verbrandt je lichaam ook meer energie. Hierdoor zal je gewicht verliezen. Je wordt dus strakker én slanker door krachttraining voor vrouwen!

Strak en gezond is jouw nieuwe “ik”

Wanneer je kiest voor krachttraining, kies je meteen resoluut voor een nieuwe “jij”. Een gezonde, strakke topvrouw in een gezond en strak toplijf! Combineer daarom je krachttrainingsoefeningen zeker met de juiste voeding. Probeer dus zeker genoeg eiwitten binnen te krijgen en drink voldoende water. Eet bij elke maaltijd ook een portie groenten en vergeet je twee stukken fruit per dag niet. Eiwitten haal je natuurlijk niet alleen uit eieren. Ook zuivelproducten, noten, vis, kip, mager rundvlees en peulvruchten bevatten proteïnen. De eiwitten zorgen ervoor dat je spieren kunnen groeien en dat je langer een verzadigd gevoel hebt. Hierdoor ga je minder snacken tussen je maaltijden door. Om gezond te zijn en blijven, is het ook heel belangrijk dat je voldoende slaapt. Hierdoor kan je lichaam herstellen en krijgt het de tijd om spieren te kweken. Je zou dus zeker 7 tot 9 uur per nacht moeten slapen.

Leave a Response