tips

Dit zijn de paaslekkernijen voor 2022! 

255views

Leef jij ook ieder jaar weer naar de paasdagen toe? Gezellig met al je vrienden en/of familieleden aan de paastafel genieten van de lekkerste gerechten en de warme lente zonnestralen in je gezicht? Dat snappen wij als de beste! Pasen is één van de leukste feestdagen van het hele jaar en dat moet goed gevierd worden met alle mensen die je liefhebt. Een leuke manier om optimaal te genieten tijdens deze feestelijke dagen, is door allerlei lekkernijen te maken of te kopen die je met iedereen gezellig op kunt smikkelen! In deze blog vertellen wij jou welke zoetigheden jij in huis moet halen voor Pasen 2022! 

Paaschocolade 

Pasen is geen Pasen zonder chocolade! Denk aan chocoladepaashazen, koekjes maar ook de welbekende paaseieren! Paaseieren worden al eeuwenlang verstopt door de paashaas. De hoeveelheid soorten/smaken zijn hierdoor ook per decennium erbij gekomen! De notenspeciaalzaak Tres Bien is een voorbeeld van een winkel die hier vooruitstrevend in is. Zij hebben de meest unieke smaken op de markt gebracht die absoluut het proberen waard zijn. Tres Bien weet te experimenteren met alcoholische smaken, gekker kun je het bijna niet bedenken. Van Baileys, Boswandeling tot Limoncello en natuurlijk de oude vertrouwen chocolade fruit combinaties. Hoe leuk is het wanneer je iedereen aan de ontbijttafel of tijdens de zoektocht van de paaseieren kan verassen met deze fantastische smaken. Paaseieren kopen? Paaseieren bestellen gaan nog sneller dan ze verstoppen, dus wacht niet langer! 

Citroencake 

Wil je het echt anders doen dan de rest tijdens Pasen 2022? Zet dan een van de populairste gebakjes op de keukentafel: citroencake! Tijdens de paasdagen zijn de lentedagen net van start gegaan. Met de frisse, zoete citroensmaak creëer jij de ultieme paasbeleving bij je thuis. Dus scheur snel naar de lokale bakkerij of supermarkt en haal jouw lentegebak in huis! 

Extra tip! Wil je Pasen helemaal compleet maken? Neem dan zelf het heft in handen in de keuken en maak je eigen zoete creatie! Kies een leuk recept uit, ga langs de supermarkt voor alle benodigdheden en ga letterlijk aan de (be)slag met iedereen van je gezin of vriendengroep! 

Leave a Response