lifestyletips

3 haartips voor tijdens het sporten

3 haartips voor tijdens het sporten
242views

Is sporten een onderdeel van je lifestyle en zitten die mooie lokken van je in de weg? Wij snappen dat dit erg vervelend is! Om dit te voorkomen delen wij in dit artikel 3 tips voor het stijlen van je haren tijdens het sporten. Op deze manier heb jij geen last meer van je haren en heb je ook nog eens een leuk kapsel! 

Tip 1: Laat je haar invlechten

Ben jij op zoek naar een leuke look tijdens het sporten? Laat je haar dan invlechten! Het leuke aan vlechtjes is dat er verschillende stijlen zijn. Zo kun je kiezen voor één vlecht, twee vlechten, french braids en meer! Als je hier geen tijd voor hebt, is het aan te raden om één vlecht in je haar te maken. De eerste stap is om drie plukken in je hand te nemen. Vervolgens pak je steeds een andere pluk van de zijkant. Deze breng je keer op keer weer naar het midden. Klaar! Als je meerdere vlechten wilt kun je natuurlijk ook naar een kapper gaan om je haren te laten doen. Lijkt het je leuk om een hele lange vlecht te maken? Denk er dan eens over vlecht haar te kopen

Tip 2: Een handig Knotje 

Ook een knotje is super handig tijdens het sporten! Je haar zit namelijk bij elkaar waardoor je geen last krijgt van losse plukken. Daarnaast heb je bij een knotje ook een hoop keus uit diverse stijlen! Hierbij kun je denken aan een donutknot, lage knot, messy bun en nog heel veel meer! Een aanrader is zeker een donutknot! Hierbij heb je wat haarlak nodig en leuke haarschuifjes. Neem als eerst al je haren in je hand. Vervolgens maak je een paardenstaart en doe je dit in het gat van de “donut”. Nu nog wat haarspelden, lak en jij bent helemaal ready to go! 

Tip 3: Super leuke paardenstaart

Natuurlijk mag de klassieke paardenstaart niet ontbreken in deze lijst! Dit is het handigste kapsel tijdens sporten, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een paardenstaart met een extra touch. Een van onze favorieten is de staart met vlechtjes aan de zijkanten. Dit kost hooguit 2 minuten, maar je krijgt er een ontzettend leuk kapsel voor terug. Bij deze haarstijl vlecht je simpelweg de voorste strengen van je haar in. Vervolgens pak  je de rest van het haar en voeg je de vlechten toe aan je staart. Nu is jouw paardenstaart helemaal klaar!

Ben jij enthousiast over dit artikel? Bekijk dan onze website voor meer gouden tips!
 

Leave a Response