lifestyletips

Kies de perfecte afslank machine voor uw praktijk

Kies de perfecte afslank machine voor uw praktijk
273views

Bent u als schoonheidsspecialist of dermatoloog op zoek naar een afslank machine van hoogwaardige technologie? Kies dan voor onze GMP infraroodcabine om te vermageren. Met onze infraroodcabine is afslanken gegarandeerd. 

De GMP 4.14 is een professioneel afslankingsapparaat met lange infraroodstralen dat spanning en stress doet smelten als sneeuw voor de zon, en met bovenal een superieure ontgiftende werking. Anders dan een klassieke sauna of een infraroodsauna werkt de GMP 4.14 dieper in op de zweetklieren, zodat u meer en gerichter zweet verliest. Bij Den Esthetics vindt u afslank apparatuur die de schoonheidsidealen van uw klanten realiseren.

Werking

Onze GMP infrarood afslankcabine werkt op verschillende fronten. De infraroodstralen doen de spanning en de stress verdwijnen. Het lichaam wordt ontgift doordat de stralen veel dieper inwerken op de zweetklieren dan bijvoorbeeld in een sauna. Om onze doelstelling te bereiken is warmte van essentieel belang om het lichaam te doen transpireren! Zweet speelt een heel belangrijke rol in de werking van het menselijk lichaam aangezien we voor 70% uit water bestaan. Dat water wordt vaak omringd door toxines, waardoor het gerecycleerd moet worden. Daarnaast wordt het metabolisme op een passieve manier geactiveerd. 

Warmte zoals we die in een klassieke sauna terugvinden of convectiewarmte verwarmt het huidoppervlak zodat de warmte kan doordringen in het lichaam en daar inwerken. Diezelfde frequentie (lange infraroodstralen met een gemiddelde frequentie van 9 micrometer), als die die wordt geproduceerd door de lichaamswarmte, werd nagebootst zodat het lichaam ze accepteert en tot 5 cm laat doordringen in de huid. Met GMP’s technologie op basis van zwarte toermalijn werkt het toestel perfect samen met de gebruiker om de kracht van het lichaam te versterken. Die methode is 100% natuurlijk, doeltreffend en bewezen.

Tijdens een sessie

  • Ervaar je een aangename, niet-agressieve en 100% natuurlijke warmte
  • Stijgt de lichaamstemperatuur snel tot ca. 1,8°. De warmteregulering wordt in werking gezet en je begint te transpireren.
  • De vitale functies worden geactiveerd, zoals het hart en de bloedsomloop.Het metabolisme heeft nog meer energie nodig en put zijn reserves uit.
  • Afhankelijk van de behoefte van de klant zijn er verschillende programma’s.
  • Resultaat: Tot wel 800kcal verbrand tijdens 1 sessie!

Zwarte toermalijn en uw afslank machine, de meest perfecte combinatie

Voor onze afslank machines kozen onze ontwerpers het gesteente toermalijn. Dit gesteente zorgt voor optimale convectie waardoor de lichaamswarmte zeer diep in de huid doordringt. Tijdens een sessie in onze afslank machine worden vitale organen zoals het hart en ook functies zoals uw bloedsomloop geactiveerd.  

  • huidige tekst Toermalijn

Design, comfort en kwaliteit staan voorop

Uiteraard wilt u bij uw klanten resultaat zien. U mag dan ook van onze afslankapparatuur het beste verwachten. Als groothandel in afslankapparatuur staan wij bij Den Esthetics open voor uw vragen en suggesties. Daarnaast hebben wij ook oog voor de esthetische kant van onze apparaten. Onze afslank machine heeft een modern design en is vooral gericht op het comfort voor uw klanten. De vormgeving en uitstraling van onze infrarood afslankcabine is bedoeld voor moderne hedendaagse praktijken. Wij bieden verschillende modellen aan. Elk van deze modellen heeft eigen kenmerken. Denk bijvoorbeeld aan verwarmde massagematras, een opening voor het gezicht of internet via een aanraaktablet. Uw klant kan tijdens een sessie relaxen en genieten van Netflix, YouTube of bijvoorbeeld live tv. Als u over minder ruimte beschikt, dan hebben wij voor u een zeer compact model in ons gamma.

Een afslankapparaat kopen bij Den Esthetics

Als u eraan denkt om een afslankapparaat te kopen, maak dan een afspraak met onze expert. U doet dit eenvoudig via het contactformulier op onze website. Ondertussen kunt u al de brochure downloaden en al heel wat informatie vinden. Tijdens onze afspraak geeft onze expert een demo van onze afslank machine en kunt u al uw vragen stellen. Daarna krijgt u een uitgebreide offerte. Wij helpen u om precies die apparatuur te vinden die bij uw praktijk en bij uw klanten past!

3 Comments

  1. Wow, superb blog layout! How long have you
    been running a blog for? you made running a blog look easy.
    The total look of your website is fantastic, let alone the content!
    You can see similar here sklep internetowy

  2. Hello there! Do you know if they make any plugins to help with SEO?
    I’m trying to get my website to rank for some targeted keywords
    but I’m not seeing very good gains. If you know of any please share.
    Appreciate it! I saw similar art here: Scrapebox List

  3. Good day! Do you know if they make any plugins to
    help with Search Engine Optimization? I’m trying to get
    my site to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good gains.
    If you know of any please share. Thanks! You can read
    similar text here: Backlink Portfolio

Leave a Response