algemeentips

Welk telefoonhoesje past goed bij jou?

255views

Tegenwoordig is er enorm veel aanbod van telefoonhoesjes. Deze kun je zowel online, als fysiek in de winkel aanschaffen. Het is ook goed dat er zoveel aanbod is, het hebben van een telefoonhoesje is namelijk erg belangrijk. Een telefoon is vaak aardig prijzig waardoor je er natuurlijk ook zo lang mogelijk mee wilt doen. Helaas is een telefoon wel kwetsbaar en kan die bij een val of stoot al beschadigd, of nog erger, helemaal kapot zijn. Een telefoonhoesje zorgt ervoor dat de schade bij een val of stoot wordt opgevangen waardoor je meer kans hebt dat je telefoon heel blijft. In deze tekst lees je meer over het beschermen van je telefoon en wat voor hoesje nou echt bij jou past. 

Beroep en levensstijl 

Het kiezen van een juist hoesje heeft veel te maken met jouw beroep en levensstijl. Zo heb je bijvoorbeeld als bouwvakker sinds kort een hoesje die hier perfect voor gemaakt is. Deze worden ook wel de extreme cases genoemd. Deze hoesjes zijn extra sterk, krasbestendig en kunnen dus zeker wel wat hebben. Ook heb je tegenwoordig hoesjes voor het hardlopen. Dit zijn hoesjes in de vorm van een armband waardoor je niet telkens met een telefoon in je broekzak hoeft te rennen, ideaal dus! Zo heb je voor elke gelegenheid in principe wel een goed en passend hoesje. Het is dus belangrijk dat je zelf even nagaat wat voor hoesje goed bij jou zou passen. Ook een iPhone 14 hoesje en een iPhone 14 plus hoesje zijn al in grote hoeveelheden te verkrijgen. Zo hoef jij je geen zorgen te maken dat je zonder hoesje zal moeten lopen. Het aanschaffen van een hoesje kan dan ook al vanaf 10 euro, dat is toch niks vergeleken met wat het toestel kost? Om een conclusie te trekken is het dus erg aan te raden om een hoesje aan te schaffen. Op deze manier vergroot je de levensduur van je telefoon en verklein je de kans op onnodige schades. 

Screenprotector 

Wanneer jij je telefoon echt optimaal wilt beschermen is het hebben van een screenprotector onmisbaar. Een screenprotector is een glasplaat die je over je eigen scherm heen plakt. Hierdoor zullen er bij een val eerst barsten komen in de screenprotector en zal je scherm heel blijven. Wanneer je telefoon echt hard valt kan het wel zijn dat je originele scherm ook kapot is door de dreun. Het is dus gewoon net een extraatje waardoor je ook geen krassen zult krijgen op je scherm. 

7 Comments

 1. Wow, superb weblog layout! How lengthy have
  you been blogging for? you made blogging glance easy. The entire look of your web site is wonderful,
  as neatly as the content! You can see similar here sklep internetowy

 2. Wow, fantastic weblog layout! How lengthy have you been blogging for?
  you make running a blog glance easy. The entire look of
  your site is magnificent, as neatly as the content! You can see similar here e-commerce

 3. Wow, incredible weblog structure! How long have you ever been blogging
  for? you made running a blog look easy. The total glance of your
  website is magnificent, let alone the content!
  You can see similar here sklep

 4. Hi there to every body, it’s my first pay a visit of this weblog; this weblog carries remarkable
  and in fact fine stuff in favor of readers.
  I saw similar here: Sklep internetowy

 5. Wow, wonderful blog format! How lengthy have you been running a blog for?
  you made blogging glance easy. The full look of your website is great,
  as neatly as the content! You can see similar here sklep online

 6. Hi! Do you know if they make any plugins to help with Search
  Engine Optimization? I’m trying to get my blog to rank for some targeted
  keywords but I’m not seeing very good results.
  If you know of any please share. Appreciate it!
  You can read similar blog here: Dobry sklep

Leave a Response