algemeentips

Welk telefoonhoesje past goed bij jou?

151views

Tegenwoordig is er enorm veel aanbod van telefoonhoesjes. Deze kun je zowel online, als fysiek in de winkel aanschaffen. Het is ook goed dat er zoveel aanbod is, het hebben van een telefoonhoesje is namelijk erg belangrijk. Een telefoon is vaak aardig prijzig waardoor je er natuurlijk ook zo lang mogelijk mee wilt doen. Helaas is een telefoon wel kwetsbaar en kan die bij een val of stoot al beschadigd, of nog erger, helemaal kapot zijn. Een telefoonhoesje zorgt ervoor dat de schade bij een val of stoot wordt opgevangen waardoor je meer kans hebt dat je telefoon heel blijft. In deze tekst lees je meer over het beschermen van je telefoon en wat voor hoesje nou echt bij jou past. 

Beroep en levensstijl 

Het kiezen van een juist hoesje heeft veel te maken met jouw beroep en levensstijl. Zo heb je bijvoorbeeld als bouwvakker sinds kort een hoesje die hier perfect voor gemaakt is. Deze worden ook wel de extreme cases genoemd. Deze hoesjes zijn extra sterk, krasbestendig en kunnen dus zeker wel wat hebben. Ook heb je tegenwoordig hoesjes voor het hardlopen. Dit zijn hoesjes in de vorm van een armband waardoor je niet telkens met een telefoon in je broekzak hoeft te rennen, ideaal dus! Zo heb je voor elke gelegenheid in principe wel een goed en passend hoesje. Het is dus belangrijk dat je zelf even nagaat wat voor hoesje goed bij jou zou passen. Ook een iPhone 14 hoesje en een iPhone 14 plus hoesje zijn al in grote hoeveelheden te verkrijgen. Zo hoef jij je geen zorgen te maken dat je zonder hoesje zal moeten lopen. Het aanschaffen van een hoesje kan dan ook al vanaf 10 euro, dat is toch niks vergeleken met wat het toestel kost? Om een conclusie te trekken is het dus erg aan te raden om een hoesje aan te schaffen. Op deze manier vergroot je de levensduur van je telefoon en verklein je de kans op onnodige schades. 

Screenprotector 

Wanneer jij je telefoon echt optimaal wilt beschermen is het hebben van een screenprotector onmisbaar. Een screenprotector is een glasplaat die je over je eigen scherm heen plakt. Hierdoor zullen er bij een val eerst barsten komen in de screenprotector en zal je scherm heel blijven. Wanneer je telefoon echt hard valt kan het wel zijn dat je originele scherm ook kapot is door de dreun. Het is dus gewoon net een extraatje waardoor je ook geen krassen zult krijgen op je scherm. 

Leave a Response