make-uptips

Je make-up tafel inrichten: zo doe je dat

Je make-up tafel inrichten zo doe je dat
102views

Ben je dol op make-up? Dan is een make-up tafel in je huis onmisbaar. Dat maakt het namelijk makkelijker om je make-up aan te brengen, maar ook om al je benodigdheden op één plek te hebben. Om te voorkomen dat het een grote rommel wordt, is het verstandig om die kaptafel goed in te richten. Hoe je dat het beste aanpakt? Wij zetten het hieronder voor je op een rij.

Zorg voor genoeg opbergruimte

Heb je flink wat producten in je make-up collectie? Dan heb je natuurlijk ook genoeg ruimte nodig om dat op te bergen. Opbergruimte creëren bij je make-up tafel is daarom een must. Een standaard tafel is meestal voorzien van enkele kleine lades. Grote kans dat niet al je make-up daarin past, als je collectie groot is. Zorg daarom dat je extra opbergruimte regelt, zodat je alles netjes op kunt bergen. Dat is mogelijk door bijvoorbeeld een extra ladekast te kopen.

Een logische indeling bepalen

Bij het inrichten van je make-up tafel is het handig om na te denken over welke spullen je in de lades gaat doen en wat je op de kaptafel zelf plaatst. Een aanrader is om niet te veel op de make-up tafel zelf neer te zetten, omdat het dan al snel chaotisch oogt. Houd dat aantal spullen beperkt, zodat het mooi overzichtelijk blijft. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van je favoriete make-up producten, een organizer of producten die je elke dag gebruikt. Parfum wordt ook door veel vrouwen op de kaptafel neergezet, dus dat is ook iets om te overwegen. Ben je nog op zoek naar nieuwe items voor je persoonlijke verzorging? De producten van DIOR zijn het bekijken waard.

Je make-up sorteren

Om het zo overzichtelijk mogelijk te houden, is het slim om je make-up te sorteren. Zorg dat je de producten een logische indeling geeft. Denk bijvoorbeeld aan oogmake-up in een lade, foundation, concealer, poeder en blush in een lade en weer in een andere lade je nagellak en lippenstift. Zo heb je een duidelijk beeld van waar je alles kunt vinden en ben je ook een stuk sneller klaar met je make-up!

Heb je een nieuwe make-up tafel gekocht? Dan helpen deze tips je erbij om die op de juiste manier in te richten. Zo wordt het een eyecatcher in huis en maak je het jezelf makkelijk bij je make-up routine!

Leave a Response